2777
2789
عنوان

ب نظرتون دارم بدجنسی میکنم؟؟؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1932 بازدید | 156 پست

اسی ی نون پنیر بخور 🙄

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

يه نصف روز يه خانمي رو بگو بياد كمك حالت

از اين شركتي ها

١٠٠ تومن ميگيره

خودتم اين وسط بده نكن

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا‌خون‌بالا میاری اسی؟ و‌اینکه‌ نمیشه غذا بزاره‌کنارت ؟ یا الویه‌چیزی‌که‌سردشم‌خوبه....🙄🤔 

اره بارداری اولمم یک سره بیمارستان بستری بودم 

سر این یکی هم همین جوریم 

آخه فقط غذا نیست 

دستشویی دخترمم هست 😔

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
واقعا ادم حامله هیچ کاری نمیتونه بکنه؟؟؟؟ یعنی خوب غذا رو میز باشه برداره ادم بخوره؟ یا حالا بچش ب ...

نه بابا من با وجود جفت پایین همه کار کردم ولی شانسم حتی یه ذره هم ویار نداشتم الان که پسرم دو سالشه دوباره اقدامم، شوهرم برای اینکه راضی باشم خیلی تو بچه داری کمکم میکنه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

چقدر زشته که به استارتر با این اوضاع جسمی و روحی خرابی که داره نسبت لوس و بدجنس می دین! 

استارتر من حق رو به شما می دم چون شرایط شما خاصه. اون ها راه های دیگه ای واسه برگشتن به خونه شون دارن. 

واقعا ادم حامله هیچ کاری نمیتونه بکنه؟؟؟؟ یعنی خوب غذا رو میز باشه برداره ادم بخوره؟ یا حالا بچش ب ...

الکیه همش فیلمه بخدا باردار شدم حالم بد تو شهر غریب تنها شب میموندم شوهرم شیفت شب هیشکی انذازه من سختی نکشبد ولی یه آخ هم نگفتم از کسی هم کمک نخاستم همش فیلمه

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
از اشپزخونه بدت میاد. ولی تو نصف روز سه بار غذا میخوری 😂😂.حس میکنم برای شوهرت فیلم بازی میکنی  ...

چه ربطی داره 

از خونمون کلا بدم میاد.  فقط تو اتاق یکم خوبم

غذا هم چون ب شدت گرسنه میشم میخورم.  مجبورم ‌وگرنه از خیلی از غذاها تنفر دارم 

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

والا من تو شهر غریب 2بار حامله شدم هیچ وقت هیشکی پیشم نبوده  شوهرمم سر کار بود همه کارام با خودم بود به جز دوماه اول بد اشتها بودم هم میپختم هم میخوردم 

سر دخترم خدا شاهده تا آخرین روز پسرمو کلاس میبردم 

تو کل فامیل و دوستام صدتا زن باردارشدن اونا هم همین بودن 

واقعا لوسی شوهرت این همه بهت خدمات میده اونوقت یه نصفه روز نمیتونه در اختیار خانوادش باشه

اونوقت میگن دختر بیار تا موقع پیری دستت بگیره .

پسر بی وفاست .

حقیقتش اینه پسر بی وفا نیست .بعضی پسرا گرفتار کسی میشن که باید قید مادر و پدر بزنن

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن