2777
2789
عنوان

اه شوهر خواهر شوهر

588 بازدید | 31 پست

دورن از ما خواهر شوهرم .شوهرم هر وقت باهاشون حرف میزنه تو خونه سرد میشه ادا در میاره چرا اخه.دیشب دخترم قنداق بود خواهرش دید گفت فلان جای قنداق میکنن محله منو گفت شروع شد مسخره کردن ها یا چه عجب چاق شدی اخه خیلی لاغر بودم ولی من لال جواب ندادم 

باز شوهر م به پسرم گیر میده چرا سلام نکردی در حالی که سلام کرده بود به عمه اش.بیچاره ده سالشه بعد عمه اش بهش همیشه میگه بچه نسارا یا چشم گشنه عیب نداره شوخیه میگه شوهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین جواب ندادن ها زندگیتو نابود می‌کنه!!!

بخدا دیدم که میگم 

سعی کن زرنگ باشی

نقطه ضعف‌هاتو موقع صحبت کردن پیدا کن و درستشون کن💕

توی تاپیک های جنجالی و مخصوصا عکس منو تگ کنید خانوما🤦🙏🥰۹۹/۹/۹ نمی‌دونم چخبره که اینقدر امضا گذاشتید براش🔫😑..گذشته از اینا حال خوب رو برای تک تک عزیزای دلم و مردم ایران می‌خوام🥰🥰🌻و همین طور عزت نفس و اعتماد به نفس بالا در خانوم ها و آقایون💕💕💕💕💕به امید روزی که حقوق زنان و مردان برابر بشه چه در ایران چه در تمام دنیا💕💕🧡🧡
تو هم ب شوخی جواب بده بعد شوهرت گفت بگو شوخیه

وای ما حرف نزده شوهرم میتوپه چس برسه چیزی بگیم بهشون .پشت گوشی به شوهرم هی میگه بخورید به خوردنمونم کار دارن

اونارو ول کن.قنداق چرا میکنی بچرو؟؟؟😐

قنداق چیز عجیبیه ...من بچمو رو هروقت قنداق نمیکردم نا اروم بود خوابش هم کم بود .وقتی قنداق میکردم تخت میخوابید به زور بلندش میکردم واسه شیر .تا 3ماهگی قنداق کردم .اولش مخالف بودم ولی بعدش فهمیدم قدیمیا انگار یه چیزی میدونستن ک اینکارو میکردن

قنداق چیز عجیبیه ...من بچمو رو هروقت قنداق نمیکردم نا اروم بود خوابش هم کم بود .وقتی قنداق میکردم تخ ...

اخه من ۴ تا بچه دارم سر و صدا میکنن مجبور میشم .ولی خوب فقط دستهاشه 

قنداق چیز عجیبیه ...من بچمو رو هروقت قنداق نمیکردم نا اروم بود خوابش هم کم بود .وقتی قنداق میکردم تخ ...

الان به ایرانی ها گفتند حق ندارید قنداق کنید 

بعد تو خارج مرسوم شده 

مثل خیلی موارد دیگه 

مثل عنبرنسارا و ... از ما میگیرن خودشون استفاده میکنند !!!!

عمه اش هر چی به بچت گفت  به بچت یاد بده بگه خودتی یا خودت بگو خودتی  یا واقعا با ...

من جاریم هروقت دخترم میبینه با خنده و به شوخی بهش میگه پررو من چی جوابش بدم اخه 

دخترم هشت ماهشه 😒بچم خیلی خوش رویه همیشه میخنده اینم هی میگه پروو خیییلی لجم میگیره یکی دوبار بهش گفت تو چرا دستت تو دهنته یا بازم دست کردی تو دهنت منم جلو مادر شوهرم از زبون بچه گفتم بگو دلم میخواد دوست دارم 

و

ولی این چی جواب بدم بد نشه ؟