2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی استیل زشت و شاخه باشه نه ولی ساده و تکراری باشه اره

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

نه من یکیو میشناسم چشماش آبیه صورتش سفیده و موهاش بور انقد صورتش خوشگله که همه میگن ولی بلد نیست استایل کنه همیشه هرجا بره لباس اداری بلند و شلور جذب میپوشه با مقنعه و کیف لپ تاپ دستی میره

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی، ممنونم🖤✨خدایا شکرت برای همه چیز✨خدایا متاسفم،متشکرم، دوستتدارم،منوببخش✨یاضامن آهو✨با افتخار بگو: «أَشْهَدُ أَنَّ عَلیّاً وَلیُّ الله»✨اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.✨777هستم ✨ایران وطنم و تنم ✨ایران جان همیشه با استقلال و استوار باشی وچشم دشمناتو کوررر کنی✨ حجاب هرکس انتخاب خودشه 🖤اگه تونستید تاپیکای جالب احکام مذهبی و ختم قران و نماز و نذر صلوات و ایت الکرسی برای حاجت روایی منو تگ کنید حتما🖤

استایل نشون دهنده سلیقه ی طرفه که حالا شاید برطرف کرد ... ولی اگه خوشگل باشه استایلش بد باشه شاید به چشم همه خوب نظر نیاد چون از سلیقش خوششون نیومده و البته اینا بعد یه رابطه جدی شاید برطرف شه...