2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون طلا بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 22 پست
هر موقع پول داشتی و خواستی طلا بخری اصلا معطل نکن برو بخر من که همیشه اینکار و کردم هیچوقت هم ضرر نک ...

چه خوب

اره همیشه طلا رو باید بخری منم دوستم اینجوریه هر ماه خریداره چه گرمی ۲ تومن بشه چه صد تومن در دراز مدتم همیشه برنده بوده 

میخواستم ۱۲ تا بگیرم گرون‌شد گفتم اشکال نداره ۱۰ میشه الان فکرکنم ۹ یا ۸ تا بشه😔

اگه میخوای بگیری زودتر بگیر امروز نسبت به دیروز ۲۰ تومن گرونتر شده منم شاید امروز رفتم گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب اره همیشه طلا رو باید بخری منم دوستم اینجوریه هر ماه خریداره چه گرمی ۲ تومن بشه چه صد تومن د ...

من یکی دو بار تو اوج گرونی خریدم که می گفتم دیگه طلا گرونتر از این نمیشه ولی بعدش  دو سه برابر شد طلاوسکه هیچ وقت ضرر نداره

من یکی دو بار تو اوج گرونی خریدم که می گفتم دیگه طلا گرونتر از این نمیشه ولی بعدش  دو سه برابر ...

افرین خیلی از کسایی که موفق بودن تو این زمینه افرادین که ریسک میکنن هی دل دل نمیکنن و استخاره که بخرم نخرم چی میشه

چون میدونن طلا بیشتر از یه سال بمونه همیشه سود بوده پارسال من این موقع طلا گرمی ۴۰۰ خریدم الان سه برابره

کلا برای خرید طلا همیشه باید خریدار بشی چه گرمی یک تومن چه ۲ تومن. قیمتها رو ندیده باید بخری هر وقت پول داشتی