2777
2789
عنوان

مامانا خوشگلا ی لحظه بیاین

84 بازدید | 4 پست

مامانا سلام . ی سوال دارم نی نیتونو هر چند ساعت عوض میکنین. من نی نیم شیش ماعشه .هر موقع پی پی کنه که همون لحظه عوض میکنم. الان گاعی حسش زیاد میزنه اونم هر چهارساعت عوض میکنم مگه اینکه کمتر از چهارساعت پوشکش پرسده باشن که اونم عوض میکنم من مشکلم شبهاست که یا حیش نمیکنه یا خیلی کم

‌موقعی که پوشکش خشک باشه صبح عوض نمیکنم و میخوابم ساعت ده یازده عوض میکنم. آما مثلا الان نگاه کردم خیلی کم جیش زده . اکه عوضش نکنم بذارم ده یازده مشکلی داره ؟ اینجوری تقریبا ده یازده ساعت تو همون پوشکه؟ 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
نی نی من یکماه و نیم داره من هر5ساعت عوض میکنم😊

ممنون

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خیسه عوض کن اگه نه که بذار. همون  ده یازده

آره ی ذره خیس کرده بود عوض کردم. مرسی