2777
2789

رو کلمات حساس شدم...مثلا وقتی کلمه ای میاد تو ذهنم احساس میکنم نمیتونم بنویسمش و باید ۲..۳ بار بنویسم تا خیالم راحت شه...وقتی یه حرفی میگم تو دلم باید با صدای آروم ۲..۳ بار با خودم تکرار کنم...وقتی با مامانم حزف میزنم وقتی یه حرفیو تو مغزم میاد که بهش بگم تا اون حرفو بهش نگم استرس منو میکشه یعنی اگه وسط حرف مامانم پاشه بره جایی با استرس میوفتم دنبالش تا حرفمو بهش بگم تا از استرس راحت شم

خلاصه صبح‌ تا شب استرس...حامله هم هستم ۵ ماهمه

سر معنی کلمه ها استرس میگیرم احساس میکنم نمیدونم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی خواهر منم باردارم شیش ماهمه رو دید چشمام حساس شدم درجایی ک چشمم سالمه دیوار ک نگاه میکنم  حالت مور مور داره استرس میگیرم همش فکر میکنم چشمام مشکل پیدا کرده ت ب دیوار یا جاهای روشن ک خیره میشی نقاط بی رنگ زیاد میبینی ؟