2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 83 پست
از اول بد عادتشون کردی این قضیه همه جا هست هرچند عروس میاد خونم هیچ کاری نمیکنه 

خودم کردم ک لعنت بر حودم باد این زن یکبار نگفت ویار چی داری یبار گفتم ویار یه شیرینی جلو جاریم گفت مگه من بیکارم ک ویارتو میگی من حوصله ندارم بخدا بغض داشت خفم میکرد جاریم وسطی یه سال ازم بزرگتر خودش فرداشبش خونه باباش شیرینی رو واسم درست کرد اورد

[QUOTE=157696882]دیگه دیدم جاری نفهمم از یه شهر دیگه میان مث خر همه کارا رو میکنه اخرشم پشت سرش میگن ...

خداروشکر گیرشون اومده خمون جاری جدیدخ یه آشغالیه از خودشون بدتر هی پشت سرهم ریچار بارشون میکنه بخدا نفس هم نمیکشن اخرشم ازش تعریف میکننـ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم کردم ک لعنت بر حودم باد این زن یکبار نگفت ویار چی داری یبار گفتم ویار یه شیرینی جلو جاریم گفت م ...

اخی چ جاری خوبی من کلا تک عروسم خواهرشوهرم ندارم ی برادر شوهر دارم که ازدواج نکرده همش میگم ایشالا اون یه زنی بگیره بفهمم عروس چیه ولی میترسم مث شما شه اون باز عزیز تر باشه

اخی چ جاری خوبی من کلا تک عروسم خواهرشوهرم ندارم ی برادر شوهر دارم که ازدواج نکرده همش میگم ایشالا ا ...

جاری وسطیه خیلی مهربونه خیلی هرچی از خانومیش بگم کم گفتم ولی خانواده شوهرم خیلی ازیتش میکنن میگم چرا میذاری میگه اخه گناه دارن اگه خدایی نکرده بمیرن تو دلم میمونه

من شوهرم اصن قبول نمیکنه تنها بره خونشون میگه باهم میریم میایم 

بله شوهر منم همین بود اما الان دو هفته اس ک نمیرم خودشم میگه خیلی بهتره اینجوری رو اعصابت هم نمیرن ک تو بیایی نقشو ب من بزنی بخدا دو هفته اس نرفتم زندگیم رنگ ارامش گرفته

جاری وسطیه خیلی مهربونه خیلی هرچی از خانومیش بگم کم گفتم ولی خانواده شوهرم خیلی ازیتش میکنن میگم چرا ...

چقدر خوبه کینه نمیشه براش من خیلی کینه میکنم حرفای چن سال قبل کاراشونم هی نق میزنم واس همسرم

چقدر خوبه کینه نمیشه براش من خیلی کینه میکنم حرفای چن سال قبل کاراشونم هی نق میزنم واس همسرم

من بشدت کینه ایم اما الان ک نمیرم واسه چی الکی اعصاب خودمو شوهرمو خرد کنم شوهرن بهم احترام میذاره هوام رو داره پس منم رندگی خودمو میکنم

من بشدت کینه ایم اما الان ک نمیرم واسه چی الکی اعصاب خودمو شوهرمو خرد کنم شوهرن بهم احترام میذاره هو ...

منم همش این تصمیم میگیرم که زندگی به کام خودمو شوهرم تلخ نکنم ولی باز اونا ی حرکتی حرفی میزنن همین ک از خونه میایم بیرون گریه نق زدن من شروع میشه برای شوهرم 

منم همش این تصمیم میگیرم که زندگی به کام خودمو شوهرم تلخ نکنم ولی باز اونا ی حرکتی حرفی میزنن همین ک ...

گریه نکن نذار گریه هات تکراری شه واسه من تکراری شده دیگه ولی تو نکن توروخدا گریه نکن

[QUOTE=157697255]گریه نکن نذار گریه هات تکراری شه واسه من تکراری شده دیگه ولی تو نکن توروخدا گریه نکن[/QUOT             دست خودم نیس وقتی میبینم اینجا کسیو ندارم همچین رفتاری میشه باهام واقعا دلم میگیره شوهرمم خیلی رو گریه کردنم حساسه تو این دعواهم گریه های من باعث شد دعوا کنه باهاشون 

گریه نکن نذار گریه هات تکراری شه واسه من تکراری شده دیگه ولی تو نکن توروخدا گریه نکن

من هیچوقت فکرشو نمیکردم شوهرم ۶ ماه پاشو نزاره اونجا میگفت ولی توهین به تو توهین به منه خیلی کینه کرده بود اونم ولی بعد ۶ ماه باهاشون برخورد ک کردیم ی دعوا حسابی شد خیلی توهین کرد چون هیچوقت بی احترامی نکرده سر این عذاب وجدان داره الانم همه حرفای ۶ ماه پیش فراموش کرده ینی فراموش که نه ولی میگه پدر مادرم هستن تو اینجا غریبی اینا باز باید ب دادمون برسن