2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه  اشتباه کردم بجا اینکه ۲۰ تومن پول کیت بدم باید میرفتم سونو ۸۰ تومن

ن کیت لازمه ن  سونو،هر وقت رفتی دستشوویی ترشح چسب مانند دیدی اون روز،  تخمکگذاریت،کِش مانند هست،بی رنگ هست،اگه سفید هم باشه ولی کِش بیاد همون تخمکگذاریته

حالا اقدامتو انجام میدادی از ۱۲ تا ۱۶ سیکل عیبی نداره الان چند سیکلتی

نمیدونم سیکل چجثری حساب میکنن ...کلا هیچی بلد نیستم تو اینجور چیزا فک کردم مثل قدیمه که جلوگیری نکنی میشی 

تازه فهمیدم فقط ۶ روز ممکنه ادم باردار شه

خخخخ بالا گفتم عزیزم .میگم دوره هام معمولا ۴۰ روزس میخوام ببینم از روز چندم باید کیت بزارم؟

ببین پیامام و بخون.کیت اصلا لازم نیس،کیتها کاذب هست،شما بعدازتحرک  که کلی ام آب میخوری،ادرارت میا ،میری دستشویی،ترشحات بی رنگ چسب ماننداگه دیدی اون تخمکگذاریته

نمیدونم سیکل چجثری حساب میکنن ...کلا هیچی بلد نیستم تو اینجور چیزا فک کردم مثل قدیمه که جلوگیری نکنی ...

سیکل از روز اول پریودی شروع میشه تا ماه بعد ک پریود بشی بستگی داره چن روز بشه دوره ات

اگه خواستی ما تلگرام گروه اقدامیم بگو ببرمت اونجا کسایی ک اطلاعات داریم بهم دیگه میگیم راجع ب ازمایش اینا و کلا چیزای دیگع

ن کیت لازمه ن  سونو،هر وقت رفتی دستشوویی ترشح چسب مانند دیدی اون روز،  تخمکگذاریت،کِش مانن ...

اره خواهرمم میگه 

ولی من چرا حس نمیکنم پس 

میگن یکمم دل درد میگیره با حس گر گرفتن داره ادم

سیکل از روز اول پریودی شروع میشه تا ماه بعد ک پریود بشی بستگی داره چن روز بشه دوره ات اگه خواستی ما ...

اره عزیزم دوست دارم بیام 

الان شما میدونی من سیکلم چند روزس ؟ چجوری باید حساب کتاب کنم

اره خواهرمم میگه  ولی من چرا حس نمیکنم پس  میگن یکمم دل درد میگیره با حس گر گرفتن داره ا ...

باور کن  خودتم  بارها دیدی ولی تشخیص ندادی،تو اینترنت عکسش و هست الان میگردم میفرستم برات  تا دفعه ی دیگه  زودتشخیص بدی

اره عزیزم دوست دارم بیام  الان شما میدونی من سیکلم چند روزس ؟ چجوری باید حساب کتاب کنم

ببین اگر هر ماه ۲۰ ام میشی سیکلت میشه سی روزه از اولین روز پریودت تا ماه بعد ک بشی

بهم تلگرام‌مسیج بده

Fateme2322@

ببین پیامام و بخون.کیت اصلا لازم نیس،کیتها کاذب هست،شما بعدازتحرک  که کلی ام آب میخوری،ادرارت م ...

ممنوم عزیزم دکتر گفت یرای جنین دختر تا ۲ روژ قبل تخمک گذاری اقدام کن .الان میخوام دقیق پیدا کنم ببینم ۲ روز قبلش کی میشه .لطفا بهم یاد بده هر چی بلدی عزیزم خیلی ممنون میشم