2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 39 پست
باور کن  خودتم  بارها دیدی ولی تشخیص ندادی،تو اینترنت عکسش و هست الان میگردم میفرستم برات ...

عزیزم این ترشح که میاد یعنی روز تخمگ گذاری هست دقیقا ؟ من این ترشح رو دیدم فکر میکنم چند روز قبلش ترشحات خیلی آبکی میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سری دقت کنم  والا اصلا بچه نمیخوام ب زور شوهر گفتم باشه  حالا که رفتم تو فازش دارم ا ...

نگو بچه نمیخوام،بگو منم  میخوام،شوهرمم میخواد،اگه بگی نمیخوام ناشکری هست، بچه رزق هست،بچه نعمت هست،اگه بگی نمیخوامش این رزق فرار میکنه...

ممنون عزیزم قبلش چه علایمی داره .۲-۳  روز قبل تخمک گذاریو چحوری پیدا کنم ؟ ببخشیدا چون شما بلدی ...

من قبل از تخمکگذاری،یک حالت  تب بهم دست میده،دمای بدنم میره بالا،یک روز اینطور میشم ،میدونم  شماهم این حالتهارو داری ولی بهش دقت نکردی،روزی که تب دارید  یعنی یک روز دو روز بعدص تخمکگذاریتونه