نظرتون دربارش چیه؟ من خودم اونقدرا موافق با عروسی گرفتن نبودم مخصوصا از نوع خیلی شلوغش .با این کرونا و وضعیت مالی هم کاریش نمیشه کرد ولی بعضی عروسیارو میبینم تو گوگل یجوری میشم حسود نیستما نمیدچنم منظورمو متوجه میشین یا نه ولی نظرتونو میخوام بدونم
اگه از زن انتظار فرشته بودن داری،باید بهشت رو بهش بدی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خیلی برای عروسیم خرج کردم سال ۹۳ اصلانم پشیمون نیستم هم برای اتلیه هم تالار هم ارایشگاه و ...
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
من راستشو بخوای مجلل دوست دارم چون خیلی ایده آل گرا هستم و دوست دارم روز عروسی خیلی عالی ثبت بشه توی ذهن خودم و بقیه😁ولی خب ببینم چی پیش میاد در آینده😐😂