2777
2789

دکترم گف با دارو هم بعید میدونم خوب بشی...آندوسکوپی برام انجام داد معلوم شد ک ورم معده.عفونت و زخم معده دارم و معده ام شدیدا عصبیه...

بخدا قسم بوی غذا ک بهم میخوره بالا میارم نمیتونم ی قاشق غذا قورت بدم.دارم زجرکش میشم..خیلی ضعیفو لاغرشدم.روزی هزار بار آرزوی مرگ میکنم....😭

من هنوز۲۲ سال بیشتر سن ندارم تا کی باید این دردو مریضی رو تحمل کنم تا کی؟؟؟

الان در ب در دنبال ی دکتر خیییلی عالی از تهران میگردم پولکی باش هم مهم نیست فقط رو دستش نباشه توه تهران...بهترین باشه....

ثواب داره اگ چیزی میدونین ب من بگین ک درمان شم😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏

شنیدم دکتر زالی و دکتر بابایی خوب هستن اما تردید دارم...میخام مطمئن باشم‌..نظر شما چیه؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کسی رو نمیشناسم 😟 امیدوارم خوب بشی به زودی

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

برای ورم وعفونت و زخم دارو میده اوکی میشی ولی عصبی یو نش نه گرمی زیاد به

خور

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟