2777
2789

سلام .... عید غدیر هر سال پدرشوهرم گوسفند قربانی میکنه به ما هم گوشت میدن مثل بقیه فامیل ... 

امسال چون کرونا بود دیگه گفتن گوسفند نکشتیم گفتیم قصاب چندتا بسته نیم کیلویی درست کنه به چندتا درجه یکها بدیم....بعد دو سه روز مادرشوهرم زنگ زده بود به شوهرم که گوشتتون بیاین ببرین....

من خونه مامانم بودم شوهرم گرفته بود گذاشته بود فریزر....

بعد من اون گوشت وکنار گذاشتم برا روز مبادا چون حجمش زیاد بودگفتم برا نفری زیاده ... بذارم کنار مهمونی چیزی اومد بریزم تو خورشت ....

بعد دو ماهی توفریزر بود.... تا امشب مهمون داشتم گوشت و ریختم تو خورشت.... 

حالا من فکر کردم نیم کیلو گوشته.... نگو چندتا تیکه استخون بوده که فقط استخون بوده هیچی گوشت بهش نبود قیافشون غلط انداز بوده ولی هیچی گوشت بهشون نبود... یعنی یه جوری تمیزش کرده بودن که همه گوشتهاش گرفته بودن....

بعد دیدم دوتا تیکه ماهیچه هم هست باز از اون دوتا یکی اش گوشت نداشت تمیزش کرده بودن فقط استخون بود‌....

بعد یه تبکه ماهیچه اش گوشت داشت.... 

بعد خیلی ناراحت شدم به شوهرم زنگ زدم که ابنا که گوشت نداره گفتی امسال به هرکی نیم کیلو گوشت دادن من فکردم یه مهمونی راه میندازه.... گفتم ابروم میره گوشت بگیر بیار خورشت و بذارم بپزه....

اون بنده خدا هم خیلی پول دستش نبود من من کرد گفتم باشه گوشت غذای بچه رو فعلا میریزم بعدن برا بچه بخر بذارم فریزر....بعد شوهرمم که اومد نشون دادم که بعدن نگه الکی میگی گفتم ببین فقط این یه دونه ماهیچه گوشت داره اونم انگار برا بچه گذاشته مامانت بقیه شو ببین یه لایه نازکم گوشت نداره....

شوهرمم دید دیگه چیزی نگفت....

خلاصه خورشت و بار گذاشتم مهمونم هم مامانم و داداشم بود 

به مامانم گفتم مامان این ماهیچه یه جوریه ببین (شک بودم کرده بودم گوشت گوسفند نیست) نگاه کرد گفت اره بوقلمونه....

حالا اون قسمت بالای بازوی بوقلمون هست که به سینه وصله جزو باله بوقلمونه....اون ...من همیشه اون قسمتشو استفاده نمیکنم میندازم دور.... 

مادرشوهر یه جوری پوست شو کنه بود شبیه ماهیچه دیده میشد.... داده بود به ما....فکر کرده من احمقم یا چی فرضم کرده که همچین کاری کرده.... اشغال داده به ما.... 

اونم قسمت بی خود بوقلمون جای ماهیچه قالب کنه به ما....

ما که توقع نداشتیم که به ما گوشت بده حداقل میده توهین امیز نباشه .... یا ادم چیزی به کسی نده یا میده اشغال نده و کلک نزنه....

خیلی بهم برخورده.... بار اولشون نیست از این موارد خیلی به سرم اومده .... کلا مادرشوهر که هیچی نمیده اگرم بعد صدسال یه چیزی بده اشغال میده....

به پدرشوهرم هم میفهمونه که من خوبشو دادم.... 

منم یه ادم ساده و ساکت و بی زبون و مظلومم که کلی بلا سرم اوردن...دیگه ظرفیتم پر شده .... میخوام بهشون بفهمونم که من بهم برخورده... به نظرتون چی بکم؟؟؟؟

میخوام تو واتساپ پدرشوهرم بفرستم بگم ابروم رفت پیش مهمونا.....به نظرتون کارم درسته.... از طرفی میدونم که قبول نمیکنن و خودم خراب میشم.... ولی حداقل شاید دیگه تکرار نکنن.... چون چندین بار سرم اومده....مثلا یه بار مادرشوهر کادوی تولد یه ظرف ارزون کارتن خراب که استفاده شده بود داد... که به شوهرم نشون دادم که ببین حتی تمیز نشسته فکر کنم الویه درست کرده توش تمیز نشسته...سوهرمم تایید کرد....

کلا اینم یه موردش....موارد زیاده که جای گفتن نیست....

حالاچه کنم؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازشون چیزی قبول نکنید بگید لازم نداریم مرسی 

برای نیم کیلو گوشت انقدر بالاپایین کردن و بازرسی و ارزیابی نداشت گفتنش هم خیلی زشته مگه مدیون هستن به شما

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

پیام دادن تو واتساپ اصلا درست نیست

یه روز ک تو جمع نشسته بودید حرف قربونی رو بکش وسط و به پدرشوهرت بگو انقدر گرون شده ک شما هم مجبور شدید بوقلمون بدید جای گوشت گوسفند بعد ک پرسید یعنی چی ! توضیح بده ک خب به ما بوقلمون و استخوان داده بودید دیگه منم گفتم شاید دستتون تنگ بوده!!

با جنگ و دعوا و طلبکارانه نگو، خیلی عادی حرف بزن.

عکس استخونا رو بزار رو وظعیتت بنویس بعضیا فکر میکنن بچه هاشون سگن و سهمشون یک تکه استخوانه...تا به کی طمع و تفرقه افکنی.....

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰

آخی یاد گوشت قربانی عمه خودم افتاد

ماشاالله وصعسون خیلی خوبه ولی برای ما استخون لگن گوسفند رو داده بودند روش یه پوست قرمز بود معلوم نبود از مشمبا که در آوردیم معلوم شد

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎