2777
2789

هرکس هر حاجتی داره اسمشو با حاجتش بگه امشب تو نماز شب دعاش کنم تا خدای مهربونمون اول از همه توقیق خوندن نماز شب رو بهش بده بعدشم فوری حاجتش رو برآورده کنه ....ان شاءالله🤲

همگی یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستین و بی زحمت یه سوره نصر به نیت من بخونید که منم ازدواجم سر بگیره

عزیزم لطفا برامنم دعا کن من چندروز دیگه مصاحبه دانشگا دارم توروخدا با دل پاکت برام دعا کن مصاحبمو خوب بدم و دانشگا قبول بشم اسمم مریمه.مرسی گلم

هرچه پیش آید خوش آید ماکه خندان می رویم😁😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر قبول باشه گلم 🌷 حاجت دلت روا بشه الهی آمین 🤲 

اسمم سمانه 💖 برای ازدواج

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

لطفا برای مادر شدن @الناخانووووووم @مامان_آینده_هستم @sar_be_hava @عشقم_محمد @ملکه__یخی  دعا کن

صلوات برای حاجت دلت 🌹 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

قبول باشه عزیزم اسمم فاطمس لطفا واسه منم دعا کن خدا صلاحمو در ازدواج با همین ک خودم میخوامش قرار بده وبهش برسم توروخدا دعام کن خیلللی محتاجم 

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید
لطفا برای حاجت دل @nazpari95   @مامانبزرگپانیذ   @موناآزادی   @moon74 &nbs ...

🙏🙏🙏🙏💚

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

سلام ممنونم حاجت روا بشید 

لطفا برای ارامش دل مادرم (فریده) و سلامتی خودم (زهره) دعا کنید 🙏💚🙏

براتون 14صلوات فرستادم و یک سوره نصر 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
لطفا برای حاجت دل @nazpari95   @مامانبزرگپانیذ   @موناآزادی   @moon74 &nbs ...

خدایا بده حاجت همه را.....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

لطفا برای حاجت دل @تیناز71 @اعتصامی @دایناسور_صورتی @گلزعفرونی  @بانورهایی97  دعا کن

صلوات برای حاجت دلت 🌹