2777
2789

https://arshiyanfar.com/product/frequency-ezatnafs

چــــه زیبـــا مـــی گفت متـــرسک :
وقتــــی نمیــــشود رفـــت ،
یــــک پــــا هــم اضـــافیست .....!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

•  دپارتمان فرکانسیک گروه بین‌المللی عرشیان با تلفیق دانش امواج فرکانسیک و بهره‌گیری از سایکولوژی و متافیزیک توانسته است فایل‌های صوتی را در اختیار علاقه‌مندان قرار دهد که با گوش دادن منظم به این فایل‌ها، لایه‌های مختلف مغز شما تحت تاثیر آموزه‌هایی قرار می‌گیرد که حس لیاقت و توانمندی را در وجود شما زنده می‌کند و پس از گذشت 180روز از گوش دادن به این فایل‌ها، شجاعانه و قدرتمندانه می‌گویید که «من یک انسان با لیاقت هستم»، «من یک انسان توانمند هستم» و این دو احساس بسیار ارزشمند، در وجود شما حاکم می‌شود و آنجاست که زندگی شما وارد یک بعد جدید می‌شود که شاید بتوان نام آن را «تولد دوباره» گذاشت.

[QUOTE=157632338]خودت خریدی؟[/QUOTE

من نگرفتم. یه گروهی بودم همه نتیجه گرفته بودن . اگه بشه اشتراکی بگیریم که با هم استفاده کنیم

کو 30 نفر😂 من هستم درخواست دوستی میدم اگه 28نفر پیدا کردی خبرم کن

بزار من یه گروه تل بزنم . ایدیشو میزارم اینجا 

خخخخ نمیخام مسخره کنم ولی خیییلیییی گرونه مردم تو این اوضاع بد اقتصادی فقط و فقط باید دوره ساختن با ...

والله به خدا..

دوره ی چگونه با نخوردن سیر بمانیم و با نپوشیدن پوشیده باشیم و چگونه بدون زندگی کردن زنده بمانیم😞