2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم من پس فردا نوبت مشاوره دارم باهاشون.ایشالا که خوب پیش بره و وقت عمل بگیرم

اگه امکانش بود بیا بهم بگو نظرت راجب نمونه هایی که تو مطب دیدی چی بوده ، میدونم که ممکنه سختت باشه ولی اگه اینکار رو بکنی ممنونت میشم

من امروز با پدر یه آقایی صحبت میکردم پیشش عمل کرده بود هم بینی هم چانه راضی بود

میگفت سبکش یه جوره ببین بینی خانم ها همه یه شکلن یا هرکس رو  جوری عمل کرده که بهش بیاد

اگه امکانش بود بیا بهم بگو نظرت راجب نمونه هایی که تو مطب دیدی چی بوده ، میدونم که ممکنه سختت باشه و ...

سلام گلم.دکتر بسیار خوبین و سرشون خیلی شلوغ بود.من چون ترمیمی هستم ازم خواستن ۶ ماه دیگه صبر کنم و بعد دوباره برم مشاوره..گفتن خیلی عوض میشی و خوب میشی اما گفتن سوراخای بینیت کامل درست نمیشه..بی زحمت به جراح قبلیم لعنت بفرست که بینیمو زد ناقص کرد..سوالی بود درخدمتم

سلام گلم.دکتر بسیار خوبین و سرشون خیلی شلوغ بود.من چون ترمیمی هستم ازم خواستن ۶ ماه دیگه صبر کنم و ب ...

چه خوب که حقیقتو میگه و اغراق نمیکنه غصه نخور انشالله میری و خوشحال و راضی از عملت برمیگردی😊

دکتر قبلیت کی بود واقعا خدا لعنتش کنه که زیبایی صورت یه انسان رو بخاطر پول به بازی میگیرن😥

سلام ببخشید شما پیش خانم لطفی یگانه عمل کردید؟ نمونه کاراشو دیدید؟خوب بودن؟ من خیلی دنبال دکتر گشتم استرس دارم میخوام وقت مشاوره بگیرم پیششون ممنون میشم نظرتونو بگید