2777
2789
عنوان

پرخاشگری کودک 20 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 30 پست
پسر منم ۱۸ ماهشه چیزی بخواد بهش ندیم خودشو میکوبه زمین . چیزی دم دستش باشه پرت میکنه . موهامو میکشه ...

پسر منم همین کار هارو میکنه....به همه اینا بد غذایی هم اضافه کن هیچی نمیخوره منو روانی کرده ... برا واکسن 18 ماهگی برده بودمش گفت وزن نگرفته...میشه بدونم پسر گلتون وزنش چقدره....برای غذا خوردن اذیت نمیکنه...؟

ن نمیخوابه، نمیدونم دلیلش چیه انقد جیغ کشید و گریه کرد ک دور چشاش الان قرمز قرمزه، فک کنم از دندونه

الهی عزیزم...حتما جایی از بدنش درد داره طفلک نمیتونه بگه....ژل دندون نداری براش بزنی؟یا شربت دل درد ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم همین کار هارو میکنه....به همه اینا بد غذایی هم اضافه کن هیچی نمیخوره منو روانی کرده ... برا ...

والا پسر من ۱۷ ماهش بود وزنش ۱۱.۵ بود . پسر شما چنده ؟ 

اما از نظر بدغذایی افتضاحههههه 

فقط شیر منو میخورهههه . بخدا از صبح هیچی نخورده . انقدر منو میک میزنه حالت تهوع میگیریم بخدا

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
والا پسر من ۱۷ ماهش بود وزنش ۱۱.۵ بود . پسر شما چنده ؟  اما از نظر بدغذایی افتضاحههههه  ...

واسه واکسن 18 ماهگی بردم 10700 بود گفت وزن نگرفته...پسر منم فقط منو میخوره نه شیر گاو میخوره نه ماست نه میوه هیچی بخدا هیچی نمیخوره همش هم گرسنه است میاد میچسبه به من.....منم انقدر لاغر شدم از شکل و قیافه افتادم همش فشارم پایینه

واسه واکسن 18 ماهگی بردم 10700 بود گفت وزن نگرفته...پسر منم فقط منو میخوره نه شیر گاو میخوره نه ماست ...

دقیقا مثل همیم . بخدا داغونم ‌ نمیدومم چجوری باید از شیربگیرمش به غذا بیفته

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
دقیقا مثل همیم . بخدا داغونم ‌ نمیدومم چجوری باید از شیربگیرمش به غذا بیفته

من با چندتا دکتر مشورت کردم از شیر بگیرمش گفتن تا دو سالگی باید بهش بدی بخصوص الان که کرونا هست سیستم ایمنی بچه میاد پایین....شما براش جدا غذا میپزین یا همون غذای سفره بهش میدین

من با چندتا دکتر مشورت کردم از شیر بگیرمش گفتن تا دو سالگی باید بهش بدی بخصوص الان که کرونا هست سیست ...

والا من هم از غذای خودمون میخوام بهش بدم هم گاهی جدا براش درست میکنم . اما لب نمیزنه که همرو میریزم دور

دقیقا منم همینطورم ...انشاله پسر گلتون همیشه سلامت باشه عزیزم

همچنین عزیزم ❤😍

سلام عزیزم

دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک و نوجوان ، واقعا کارشون عالیه و تخصصشون کودک و نوجوانه

کارشناس رادیو و تلوزیونه، اسم ایشون رو توی گوگل سرچ کنید رزومه کاری شون میاد.

به نظرم   توی  تشخیص و درمان هر اختلال کودکان و نوجوانان  مخصوصا پرخاشگری و اضطراب بینظیرند.من معلم هستم والدین خیلی ازشون تعریف میکنند.

از کل دنیا هم مشاوره آنلاین دارند و هزینشون ویزیتشون طبق تعرفه نظام هست اونطور که شنیدم

بیس کارشون هم عدم دارو درمانی هست و این خیلی مهمه

رزرو وقتشون در کلینیک مرزداران تهران:

۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸

انشالله که مشکلتون حل بشه