های_اوکی_بای مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 631 عنوان فقط دوستان من نیان 94 بازدید | 17 پست حالم اصلا خوب نیستی جور غمگینی عمیق دارم ک انگار نفسم بند اومده انرژی انجام کاریو ندارم دیگهخیلی خستم خیلی دیگ توان تلاشو ندارمانگار افتادم رو دو زانو و نمیتونم بلند شمافسردم؟؟برم دکتر؟ :( 1399/07/09 | 17:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_جانان عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 2179 اتفاقی افتاده؟یا بی دلیل؟ تاریخ ۹/۹/۹۹ یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤
های_اوکی_بای مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 631 چرا اینجوری شدی مشکلات مداوم و تموم نشدنی گذشته و حالا و تلاش مداوم من برای حل اونا یا خوب کردن حال خودم دیگ خسته شدم واقعا و حالم خوب نیست اصلا ... دلم میخواد همه چی وایسه و من فقط بشینم و هیچ کاری نکنم ...اخیرا هم کاملا تنها شدم :)
های_اوکی_بای مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 631 اتفاقی افتاده؟یا بی دلیل؟ ن بی دلیل نیست :(
rr15344 عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2102 مشکلات مداوم و تموم نشدنی گذشته و حالا و تلاش مداوم من برای حل اونا یا خوب کردن حال خو ... خب اگه بری پیش مشاور اصلا ضرر نداره. راهنماییت میکنه قطعا. اگه یه دوست خوبم داشتی که باهاش حرف میزدی خوب بود
_جانان عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 2179 ن بی دلیل نیست :( عزیزم اول باید سعی کنی مشکلاتتو تک به تک درست کنی اینجوری که هیچی درست نمیشه😊چه مشکلیه؟شاید بشه کمکی کرد.. تاریخ ۹/۹/۹۹ یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤
های_اوکی_بای مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 631 خب اگه بری پیش مشاور اصلا ضرر نداره. راهنماییت میکنه قطعا. اگه یه دوست خوبم داشتی که باهاش حرف میزدی ... دوستی و این حرفا همش چرته حالم بد میشه از هرچی دوستیه دیگه اره فک کنم باید برم دکتر ...
rr15344 عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2102 دوستی و این حرفا همش چرته حالم بد میشه از هرچی دوستیه دیگه اره فک کنم باید برم د ... خب دوستات بد بودن حتما. رفیق خوبم پیدا میشه ولی اگه فعلا حالت انقدر بده برو مشاور
های_اوکی_بای مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 631 عزیزم اول باید سعی کنی مشکلاتتو تک به تک درست کنی اینجوری که هیچی درست نمیشه😊 چه مشکلیه؟شاید بشه ک ... اگ بدونی چقد سعی کردم :)مسئله اینجاس ک دیگ انرژی تلاش کردنو ندارم :(
_جانان عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 2179 اگ بدونی چقد سعی کردم :) مسئله اینجاس ک دیگ انرژی تلاش کردنو ندارم :( هعی چی بگم بستگی به خودت داره دوباره سعی کنی یانه تاریخ ۹/۹/۹۹ یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤
های_اوکی_بای مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 631 هعی چی بگم بستگی به خودت داره دوباره سعی کنی یانه ته تلاشم این میتونه باشه ک برم دکتر ...
saharyekiyedune عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 40272 دوستی و این حرفا همش چرته حالم بد میشه از هرچی دوستیه دیگه اره فک کنم باید برم د ... چرا از دوستی بدت میاد؟