2777
2789
عنوان

چجوری درآمدزایی میکنید؟

152 بازدید | 15 پست

چطوری؟

مهارت خاصی دارید؟

هنر خاصی؟

شاغلید؟

شغل دوم دارید؟

ومیزان درآمدتون روهم بگید لطفا واینکه چقدر واسه هنرومهارت آموزیتون وقت گذاستید تابه درآمدرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاغلم

برای شغل و موقعیت اجتماعیم خیلی سختی کشیدم

در حدی که 1 سال بدون حقوق و بیمه توی کارخونه خارج از شهر تهران کار کردم تا خودمو ثابت کنم

الانم مدیر بخش طراحی همون کارخونم و تنها زن شاغل در کارخونه 

بیمه هستم و حقوق خوبی  دارم

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

من میخوام برم مدرک حسابداری فنی حرفه ای بگیرم و از طرف خودشون برم ی جا کمک حسابدارشم ...

خیلی خیلی دنبال کارم ولی مگه هست 😔

الان ی کاردرمنزل از دیوار پیداکردم بسته بندی بوگیره خیلی پولش خوبه ولی حسم میگه کلاه برداریه

شاغلم برای شغل و موقعیت اجتماعیم خیلی سختی کشیدم در حدی که 1 سال بدون حقوق و بیمه توی کارخونه خارج ...

یکسال بدون حقوق که نامردی بود

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
یکسال بدون حقوق که نامردی بود

میگفتن نیرو نمیخوایم منم خودمو آویزون کردم گفتم اشکال نداره منم حقوق نمیخوام بعد یکسال دیدنمن خیلی تاثیرگذاشتم واسه همین استخدامم کردن و حقوق خوبم گرفتم و الان هر کار بخوام بکنم میتونم 

اگه هم استخدام نمیشدم تجربه کسب کرده بودم وجای دیگه میتونستم برم

مهم این بود که عقب نیوفتادم اگه همینجور دنبال کار میرفتم وبه خاطر حقوق و راه دور رد میکردم الان نه این سابقه رو داشتم نه این تجربه نه این حقوقو 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
البته سنم که خیلی کمه و به عنوان شغلم بهش نگاه نمیکنم زیاد ولی مشاوره کنکور کار میکنم 

عزیزم درامدت چطوره؟

برنامه مینویسی برابچه ها؟

ماهیانه چقدر درآمدداری؟

ازکجاشروع کردی؟

راهنمایی میکنی؟منم خیلی به پول نیازدارم

میگفتن نیرو نمیخوایم منم خودمو آویزون کردم گفتم اشکال نداره منم حقوق نمیخوام بعد یکسال دیدنمن خیلی ت ...

موفق باشی گلم.مهم اینه اراده تون قوی بود

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم