2777
2789

سبزه بیا پاسخ گو باش

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@sakura83     گلم برام بگو با سبحان ازدواج میکنم یا امین کی میاد خواستگاری کی ازدواج ...

اسمتو بگو؟

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
کی میاد جلو  کی خواستگاری میکنه..دوسم داره خانوادش اوکی هستن.....کی ازدواج میکنم

هنگ کردم فداتشم😂

تا یکسال دیگه

خانوادشو مطمئن نیستم شما بهتر میشناسی ولی حسم میگه اره

همون یکسال دیگه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
خب دوسم داره...... رتبه رو بگو 125 نفر چندم میشم 

از بین ۱۲۵ نفر؟؟؟ یه عدد ۷ میبینم.دیگه نمیدونم نفر هفتم یا هفتادم

چه خوب آزمون وکالت دارم بازم خوبه نظر خودم 57 هس  😍😍😍😍 برات سوره کوثر خوندم گلم 😙

فدات قشنگم.ممنون.انشالله بهترین رتبه رو بیاری خوب تلاش کن کاری ب حس نداشته باش اتشاالله موفق میشی