2777
2789
عنوان

میخوام به شوهرم بگم خودش باید سیسمونی بخره ولی نمیدونم چجوری بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2130 بازدید | 81 پست

بگو یکی دیگه بچه خواسته . یکی دیگه حامله ست . چه ربطی داره بابای من بده .

البته با زبون خوش بگین

کاش این رسم های مسخره از بین میرفت

شما هم باید اصفهانی باشید؟ همینطوره؟

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
باز خداروشکر کن شوهرت چیزی نمیگه .شوهر خاهرمن میگفت چرا جنس لباس نوزادا خوب نیست .چرا کمدو تخت بچه ق ...

اوقم میگیره از این مردا معذرت میخوام ..

مگه خانومن توی کارای خانوما دخالت میکنن؟ بچه رو مادر بزرگه میکنه به پدر چ 

مگه چندبار از خوابش میزنه بچه رو بزرگ میکنه ک حالا دخالتم میکنه توی سیسمونی

اگر مث مادر بود برا بچه اش بیاد غر این چیزارو بزنه 

میزدین تو دهنش اه اه

دوست گلم‌♡ برای رو سفیدی پیش بابام و مامانم‌ی صلوات مهمونم میکنی ؟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جات بودم خیلی راجت میگفتم بابام وظیفه نداره یه عروسکم نمیخواد بخره بچه بابامه وظیفه خودمونه اجازه دخالت ندارید رابطت و محدود کن ماهی یبار برو اونم سرسنگین باش

روانشناسی کودک

من که مامانم تاالان سه دست لباس گرفته باوسایل حموم و چند تیکه لباس اضافه ولوازم بهداشتیچون مستاجرم گفتم تخت نمیخوام بجاش تشک و بالش و پتو نوزاد و پتو دورپیچ داده دیروز شوهرم خونه بود زنگ زدم بهش گفتم دیگه لازم نیس خرید کنی برای نی نی ما باباش میخره بقیه رو.خودمم پول دارم در حد سیصد چارصد میخوام بدم مامانم میدونم قبول نمیکنه ولی من اینکارومیکنم

خوش اومدی نازمامان.😊
بگو یکی دیگه بچه خواسته . یکی دیگه حامله ست . چه ربطی داره بابای من بده . البته با زبون خوش بگین ک ...

بعله عزیزم مادرشوهرم در حد مرگ جهاز و سیسمونی داد به دختراش یعنی درحدی که پدرشوهرم شاید خواب راحتی نداره این چندسال تازه افتخار هم میکنه بعد برا عروسی ما چقد که دست کم گذاشتن رو من

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 

من یبار مادرشوهرم گفت سیسمونی وظیفه پدر عروسه

منم محل ندادم

قبل از اینکه اقدام کنیم به شوهرم گفته بودم هروقت وضع مالیمون انقدر خوب بود که میتونستیم وسایلشو بخریم من بچه دار میشم

از قبل امادش کرده بودم و گفته بودم که بچه من و توئه اگر نتونیم یه تختو دو تا لباس براش بخریم چه پدرو مادری هستیم

من وضع پدرم خوبه ولی واقعا نمیتونستم خودمو قانع کنم که وسایل بچه منو پدرم بخره

برا همین هر مناسبتی هدیه میگرفتم همرو جمع میکردم، حدود ۲-۳ تومن خودم داشتم، ۱۰ تومنم همسرم هزینه کرد، یه سیسمونی خوب خریدیم ، هرچی که میخواستم ، البته چیزای اضافی و ناکارامد نگرفتیم، بعضیاشم گذاشتم هرموقع لازم شد بخرم ، البته پارسال خریدم تمسال گرونتر شده

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️

بیرون که میری گاهی دو سه دست لباس بگیر 

احتمالا ازت میپرسه ،بگو بچه ی خودمونه ،بابای عزیزش براش کم نمیذارن

اگرم نگفت چیزی یه روز بگو بیا بریم تو هم برا چیزاش نظر بده و یا تخت و کمد بخریم

دیگه میفهمه

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

اگه جات بودم خیلی راجت میگفتم بابام وظیفه نداره یه عروسکم نمیخواد بخره بچه بابامه وظیفه خودمونه اجاز ...

خداراشکر دوریم خیلی زود به زود نمیریم 

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 
منم همین مشکل رو‌دارم....اصلا چرا بابا باید بده.بچه شوهرست .پدربزرگ وسیله بده چه رسم چرتی بوده  ...

یه گوه خورای احمقی که خودشون رو روشنفکر میدونن همچین رسمی رو آوردن

از مردایی ک به این چیزا توجه میکنن متنفرم ! شوهرخواهر من ب ی ورشم نیست ک کمد و تخت تو سیسمونی بچه ا ...

دقیقا منم..از دید من درجه مردانگیشون به صفر تنزل پیدا میکنه و مث زن هایی میشن که توی کوچه میشینن سبزی پاک‌ میکنن

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
دقیقا منم..از دید من درجه مردانگیشون به صفر تنزل پیدا میکنه و مث زن هایی میشن که توی کوچه میشینن سبز ...

وای اره بخدا ‌‌‌..

جالبیش هم اینه ک خیلی از اونایی ک یقه میدرن ک باید بچمون بهترین چیزارو داشته باشه ذره ای ب خانومشون توی بچه بزرگ کردن کمک نمیکنن!! بنظرم ..

خب شمایی ک کمک نمیکنی دیگه ب تو چ ک من مادر با چندتا لباس بچه امو بزرگ میکنم 😒 فقط بلدن غر بزنن اینجور مردا ...

حالا اگر ی شب بیدار باشن پیش بچه ک دیگه فکر کنم واویلاس ..

دوست گلم‌♡ برای رو سفیدی پیش بابام و مامانم‌ی صلوات مهمونم میکنی ؟   
نخره بابات میخوان چکار کنن؟میخوان یکم چرت و پرت بگن که بذار بگن دایورت کن .توروخدا باباتو به خاطر هم ...

من اصلا دوس ندارم بابام تو زحمت بندازم اخه واقعا خیلی برهکار کلی وام میده هنوز قرض بدهی جهاز من و اون یکی خواهرم میده که یکی امسال بهش اضافه شد