2777
2789
عنوان

میخوام به شوهرم بگم خودش باید سیسمونی بخره ولی نمیدونم چجوری بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2130 بازدید | 81 پست
من اصلا دوس ندارم بابام تو زحمت بندازم اخه واقعا خیلی برهکار کلی وام میده هنوز قرض بدهی جهاز من و او ...

بهش بگو بچه خودته بابای من وطیفه ای نداره اگه نمیتونی از پس بچه ات بربیای چرا بچه دار شدی .کوتاه نیا 

من اصلا دوس ندارم بابام تو زحمت بندازم اخه واقعا خیلی برهکار کلی وام میده هنوز قرض بدهی جهاز من و او ...

عزیزم خب خودت پول بده بهشون! بخرن برات 

گرون نگیر .. فقط هم لباس و اینارو بخر  حتم ک نباید تخت شاه پروین باشه ...

صدالبته ک پسرشما خیلی با ارزشه ولی خب پدرتون گناه داره 

دوست گلم‌♡ برای رو سفیدی پیش بابام و مامانم‌ی صلوات مهمونم میکنی ؟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب خودت پول بده بهشون! بخرن برات  گرون نگیر .. فقط هم لباس و اینارو بخر  حتم ک نبای ...

اخه این رسم مسخره خیلی ها قبول ندارن اگه ما بخوایم بخریم بگیم اونا خریدن که این رسم مسخره تموم نمیشه کسی که بخواد حرف بزنه میزنه 

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 
پدرشوهرم تاحالا هروقت با پدرم حرف زده همش گفته من خرجشون میدم من کمکشون میکنم تاحالا چهل بار به بابا ...

عزیزم شوهرخواهر منم واسه پدرشوهر ابجیم کار میکنه 

رسما پول میده ب باباش 

ولی باباش میگه پولای منن ؛ برای اینکه پز بده بگه من ب بچه ام کمک میکنم 😒

خب بگه ؛ بابای من هروقت میگه ؛ میگه دستت درد نکنه ؛ باباهای ما اینطور نبودن 

بعد ب کتفمون میگیریمش ...

شماهم بابات بهش بگه دستت درد نکنه ؛ بعد ب کتفتون بگیرین !!!

والا اصلا هم ب خودتون نگیرین .. ی عالمه هم تعریف پدرشوهرتون رو بکنین 

اخه این رسم مسخره خیلی ها قبول ندارن اگه ما بخوایم بخریم بگیم اونا خریدن که این رسم مسخره تموم نمیشه ...

خب نخر .. حرف رو ک مادرشوهر ابجی من ک عمه ام بود هم زد 😒

واسه اینکه تخت و کمد و اینا نداشت بچه اش 

ولی ما ب کتفمون گرفتیم ؛ شماهم اهمیت نده ؛ بهش بگو بابای من نمیده ، من نمیخوام .. خودت بخر

بعدش بگو اینکارا و این حرفا ب مرد ربطی نداره 

بنظر من خودت پول جمع کن ی چن تا وسیله ک تو چشمه رو بخر بعد بگو مامانم اینا خریدن  دخترعموم خیل ...

😂😂 دم دختر عموت گرم ! 

همه باید از خودمون شروع کنیم این رسم های بی معنی را حذف کنیم .یکی دیگه بچه دار شده بابای دختر باید جورش را بکشه.من خودم به شخصه تولد بچه اولم با شوهرم رفتم هر چی لازم داشتیم خریدیم .مادر شوهرم چندتا تیکه و طعنه  اومد ولی وقتی نوبت دختراش شد اونا هم کار من را انجام دادن و به این ترتیب این رسم مسخره  حداقل از جلوی چشم من برداشته شد.

خدایی من خیلی حرف و طعنه  شنیدم ولی برام مهم نبود ،بابای من چه گناهی کرده آخه.

پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک .
حالا میخواد طلا باشه یا وسیله خونه باشه 🤣 ی بار میرفتن مسافرت با خودشون آجیل و..خریدن میگف ماما ...

دیگه زیادیه این 😂😂

اوقم میگیره از این مردا معذرت میخوام .. مگه خانومن توی کارای خانوما دخالت میکنن؟ بچه رو مادر بزرگه ...

خیلی بیشعوره دامادمون خیلی عقده ای و تاره به دوران رسیدس .به مامانم سلام نمیکنه و بهش میگه هوی 

بخدا اصالت و پول ما خیلی خیلی بالاتر از خانواده اوناس 

باهم برید بیرون تیکه تیکه لباس شیشه شیر اینا بگیر اضافه هم نخر بهش بگو من انتظاری از پدرم ندارم دستش تنگه خدارو خوش نمیاد بخاطر من زیر قرض بره اگه دیدی پررو بود بگو اصلن وظیفه ای نداره بچه خودته خودت بخر 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب