2777
2789
عنوان

میخوام به شوهرم بگم خودش باید سیسمونی بخره ولی نمیدونم چجوری بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2130 بازدید | 81 پست

اگه شوهرت انسانه بهش بگو خودت بخر ب اونام بگو مامانت خریده لال شن 

ولی من اگه بودم میگفتم بچه رو از خونه بابام نیاوردم ک سیسمونیشو بابام بده . جواب ندادی هار شدن . جهاز وظیفت نیست ک بخان حرف مفتم بزنن . 

اینارو باید مث خودشون باشی سوارت نشن از من ب تو نصیحت 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهرم تاحالا هروقت با پدرم حرف زده همش گفته من خرجشون میدم من کمکشون میکنم تاحالا چهل بار به بابام گفتن 

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 

با شوهرت صحبت کن بگو این بچه ماست مسئولیتشم با ماست. مسئولیت مالی و نیازهاشم کار توئه. بیا مثل دوتا آدم متشخص و مسئولیت پذیر خودمون واسه بچمون به سلیقه خودمون سیسمونی بخریم. هرچقد در توانمون باشه.

وای خدا سیسمونی دیگه چه صیغه ایه

من اصلا اجازه نمیدم کسی برام تعیین تکلیف کنه

خودم الان باردارم

وطیفه شوهرم میدونم که هرچی لازمه بخره

چیزای بلااستفاده مزخرف هم نمیذارم بخره

واسه خودتون زندگی کنین

چراباید ادم استرس همچین مسله بی اهمیتی رو داشته باشه

ی متنی خونده بودم میگف ، هر کی گف چرا بچه نمیارید بگید هروقت سیسمونیشو آمادع کردی بگو دست ب کار شیم 

مادرشوهرم برگشت گف آره دیه شمام دو سال دیه بیارید،  گفتم بهش هروقت سیسمونی رو اماده کردی بگو بیاریم 

کف وااا مامانت اینا باید بگیرن حالاجلو مامانم میگفتااا 

شوهرمم شب ک برگشت از سرکار گف بچه دار شدن ن دست توعه ن نسیم ن مامانش ، دست خودمِ 

منم حالا حالا تصمیمی ندارم رو این موضوع🤗🤗👌☺☺ 

من هنوز نامزدم ولی تصمیم دارم بعد ازدواج هر خریدی رفتنی ی دست لباس یا هرچی ک بچه لازم داره بخرم لباس نوزادی پسر دختر نداره و این ک خودم جم کنم پول خودم بخرم حتی نگم پول خودمه میگم بابام داده بریم سیسمونی بخرم 

مامان ابرا و آرهان 😍🥰
پدرشوهرم تاحالا هروقت با پدرم حرف زده همش گفته من خرجشون میدم من کمکشون میکنم تاحالا چهل بار به بابا ...

خانواده شوهر منم زیاد از این حرفا میزنن ولی به ی نحوی اون پول و برگردوندیم و پس‌گرفتن 

فقط قمپز درمیکنن

پدرشوهرم تاحالا هروقت با پدرم حرف زده همش گفته من خرجشون میدم من کمکشون میکنم تاحالا چهل بار به بابا ...

بابای من باشه میگه دخترمو دست پسرت ندادم که. تو خرجشوبدی عرضه نداشت برا چی زن گرفته بی جامیکنه که تو خرجشومیدی

عزیزم من قصدبی احترامی به همسرشماروندارما کلی میگم که در جواب همچین پدری اینطوری بایدگفت

من چون این رسم رو اصلا قبول ندارم و برام مسخره ست،به همسرم گفتم که من اینجور رسم ها رو قبول ندارم و بچه من و تو و ما مستقل شدیم و وقتی تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم لابد فکر لباس و وسایلش رو هم کردیم.میدونستم که همسرم هم اصلا زیر بار این منت اونم برای بچه ش نمیره فقط گفتم که بدونه منم مخالفم..اونم گفت من اصلا از همچین رسمی خبر نداشتم..همین..مکالمه مون ۵ دقیقه هم‌نشد و دیگه درباره ش حرف نزدیم و خودمون وسایل و لباس ها رو خریدیم

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

از مردایی ک به این چیزا توجه میکنن متنفرم !

شوهرخواهر من ب ی ورشم نیست ک کمد و تخت تو سیسمونی بچه اش نبوده😂😂 

والا بخدا .. چیه اه اه اه

دوست گلم‌♡ برای رو سفیدی پیش بابام و مامانم‌ی صلوات مهمونم میکنی ؟   

چجوری نداره که من به شوهرم گفتم اسمون بری زمین بیای سیسمونی خودت میگیری مادر شوهرم گفت نه حق نداره گفتم باشه هروقت نصفشو شما خریدین نصفشم میدم مامانم بخره گفت به من چه مگه بچه منه گفتم پس حتما بچه مامانمه،دیگه اون شد که حرف نزدن،مامانم فقط یه گوشواره هدیه داد با یه دست رخت خواب لباس مباسم به عندام هدیه خرید یکی دو دست