2777
2789

خانوما خواهش میکنم راهنمایی کنین

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی زشته

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛

تازگیا من یه مدل دیدم زیر پرده رو چین زده بودن پرده ی رویی که مخصوص پذیرایی بوداز حریر های سه بعدی بود عالی بود واقعا ها اون بالایی رو ساده زده بود ولی چون پایینی چین داشت همه فک میکردن بالایی ها چین دارن

عزیزم مامانم اینا تازه خونشونو عوض کردن دیگه پولای بابام تموم شده بود پرده ساده زدن بدون چین و اینا خونه خیلی بی روح شد و زیبایی بقیه وسایل دیده نمیشد.امسال که وضع مالی خداروشکر بهتر شد پرده درست و حسابی زدیم خونه واقعا تغییر کرد.اگه شرایط مالیتون اوکی هستش‌ پس پرده رو خیلی حساس انتخاب کن چون تقریبا همه زیبایی خونه ب پردس

آخه اندازه پنجره سه و نیم متره میگن برای پیله زدن باید سه برابر پرده ببری. متری صدتومن هست اونم کاملا معمولی. بیشتر از ده متر میخواد😐 پولم کمه

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت