2777
2789
عنوان

بعد از ٣٠سال زندگي مشترك......

287 بازدید | 21 پست

بچه ها سلام من خيلي ناراحتم

مامان و بابام بعد از ٣٠سال ميخوان از هم جدا بشن

پدرم از اول زندگي مامانم و خيليي اذيت كرده همه كار بگيد كرده حالا كه سنش بالا تر رفت بدتر شده  عقلشو از دست داده

من تازه8ماه ازدواج كردم خيليي ناراحتم واسه اين موضوع كه چطوري به شوهرم بگم

من خانواده شوهرم خيلي بدذاتن خيلي منو اذيت كردن

اگه اونا بفهمن آبرو برام نميزارن

نميدونم چطوري به شوهرم بگم كه به اونا نگه

به نظرتون ميگه؟!

و اين كه ديد شوهرم به زندگيمون عوض نشه!!؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم میشه دلیل طلاقشونو بگی؟یه ذکری هست که محبت همو به دل هم میندازه بلکن از خرشیطون پایین بیان دیگه به فکر طلاق نباشن.ازبابت خانواده یه شوهر😔مادرم فوت کرد بعدش پدرم عجولانه ازدواج کرد الان یک سال پدرم ازدواج کرده من بااین موضوع کنار نیومدم وهنوز شوهرم نمیدونه که پدرم ازدواج کرده وهروقت خواستم بهش بگم منصرف شدم

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
نگو فعلا به شوهرت شاید جدا نشدن خدا لعنت هر چی مرده بده تو دنیا 

الهي آمين بعضي ها نميتونن زندگي كنن يكيش پدر خودم 

اما مامانم ديگه خسته شده تصميمشو گرفته

حق داره البته 

چون اگه بگمم پدرم چيكارا كرده همه ميمونن كه چرا تا الان صبر كرده

اشکم در اومد با خوندن متنت،عموی منم بعد از ۳۰سال زندگی ۶ماه زنش بیرونش کرده از خونه الان سرطان کبد گرفته از دیشب رفته تو کما قلبم واسش اتیش گرفته ،واسش دعا کنید تو رو خدا

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن
گلم میشه دلیل طلاقشونو بگی؟یه ذکری هست که محبت همو به دل هم میندازه بلکن از خرشیطون پایین بیان دیگه ...

پدرم خيليي كارا كرده كه از اول زندگي

خيانت 

اعتياد

بي پولي

بيكاري

بي عاطفه بوده

كلا اصلا مامانم براش مهم نبوده كلا البته همه

تمام مسئوليت هاي زندگي ٣٠سال مامانم به تنهاي ب دوش كشيده مامانم هم مرد بود هم زن

همه اينارو مامانم براش درست كرد كارش و فراهم كرد 

اعتيادشو ترك داد 

خيانتشو حل كرد به خاطر منو خواهرم همه چي و تحمل كرد

كه دوباره چند وقت باز رفته سمت اعتياد مامانممم ديگه برده خسته شده ميگه من٣٠سال زندكي و به خودم بدهكارم

حقم داره

اشکم در اومد با خوندن متنت،عموی منم بعد از ۳۰سال زندگی ۶ماه زنش بیرونش کرده از خونه الان سرطان کبد گ ...

انشالله كه عموي شماهم خوب بشه

نميدوني تو از زندگيشون خبر نداري شايد واقعا زن عموتم مثل مامان من بريده بوده

عزیزم شوهرت باید ادم فهمیده ای باشه ک مدیریت کنه قضیه رو شمام بزرگش نکن چی میخوان بگن بذار بگن متا ...

آره خداروشكر شوهرم اينظوري نيست

بلاخره ديده خودش چند مورد از بابامو ديگه

💗