2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا وضعیت زنا الان بده؟؟!؟  18 سال؟؟؟ کلاس اولی دوس پسر داره  دختره کلاس هفتمه به باباش گ ...

اینم که میگی اخر دختر بی صاحاب تو سطل اشغال زعفرانیه هست

برای این که بهت یاد دادن

تو یه برده هستی که کسی بالای سرت باید باشه

و گرنه تو عقلت نمیرسه درست زندگی کنی

در حالی که یه ادم عاقل و بالغ به همچین کسی احتیاج نداره

یه مشکل خیلی بزرگ دارم و روحیه ام داغونه...لطفن برای حل مشکل خودم و بچه تو شکمم برام دعا کنید
هر مثالی دوس داری میتونی بزن فقط‌من میگم ربط اینا به خوشکلی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه خانومی گفتن خوشگلی به خاطر اینه که خونواده ها کم توجه شدن. منم گفتم بله چون قبلا خوناده ها اجازه نمیدادن دختر شلوار کوتاه بپوشه ارایش کنه اصلاح کنه   عزیزم زیباییشون الان بیشتر جلوه میکنه 

بعدم شما الان چرا انقد داغی من با کسی دعوا ندارم  دلت از جایی پره من ادمی نیسم که بشینی با من دعوا کنی خدا روزیتو جای دیگه بده 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
😐😐عزیزم میگم خاستگار دارم😂😂 البته جداشدم🙄

اها جدا شدی

خاستم ببینم متاهلیو تجربه کردی یان

اگ شرایط خاستگارت خوبه قبول کن خب

راستی چن سالت بود ک ازدواج کردی؟؟؟

چخههههه😬 گاز نگیر کثیف میشم 😒😷هاپوووی کییی بودی توووو😹
ای جانم من عاشق این دخترام😍 یدوستی دارمم اینجوریه خیلی میدوستمش😍 خودم قیافه م نچراله و قدم بلند ...

عزیزم😍

فدات بشم دوست جونم😙دختر نچرال و طبیعی مثل ما خیلی کم پیدا میشه🤗

من تو یه شهرستان کوچیک هستم اما اینجا هم همه عملی شدن😁

اینم که میگی اخر دختر بی صاحاب تو سطل اشغال زعفرانیه هست برای این که بهت یاد دادن تو یه برده هستی ...

یادم ندادن تو اخبار نوشتم دختره شب خونه نرفته دوس پسره کارشو ساخته کشته انداخته تو سطل   حالا هی بگو برده.   برده اونیه که میخاد کسیو با هوس طرف خودش بکشه حواست باشه به حرف زدنت 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید