2777
2789
من بینی ام عملیه ولی زشتم🤣🤣🤣

😂

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بعضیاش بی توجهیه  دختر باید از یکی حساب ببره خدنوادش باید دختر داری بلد باشن تیپ بزنه خوشگل ...

چرا دختر باید از یکی حساب ببره

مگه برده اس که یکی بالا سرش باشه..

هر ادمی بعد ۱۸ سالگی حق تصمیم گیری راجب همه چیز خودش رو داره

همین حرفا رو زدین که الان این وضعیت زن و دختر توی ایرانه دیگه....

در ضمن

موضوع صحبت این تاپیکم خوشکلی و تیپ بود

چه ربطی به بی بند و باری داره...

چرا هر چیزی مربوط به زن میشه

یه حیا و عفت میبندین بهش؟؟؟؟؟؟

یه مشکل خیلی بزرگ دارم و روحیه ام داغونه...لطفن برای حل مشکل خودم و بچه تو شکمم برام دعا کنید
چرا دختر باید از یکی حساب ببره مگه برده اس که یکی بالا سرش باشه.. هر ادمی بعد ۱۸ سالگی حق تصمیم گی ...

والا وضعیت زنا الان بده؟؟!؟  18 سال؟؟؟ کلاس اولی دوس پسر داره  دختره کلاس هفتمه به باباش گفته تو کارت خانی و بس چی میگی  اخر دخترای بی صاحاب تو سطل زباله زعفرانیس 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
والا وضعیت زنا الان بده؟؟!؟  18 سال؟؟؟ کلاس اولی دوس پسر داره  دختره کلاس هفتمه به باباش گ ...

هر مثالی دوس داری میتونی بزن

فقط‌من میگم ربط اینا به خوشکلی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه مشکل خیلی بزرگ دارم و روحیه ام داغونه...لطفن برای حل مشکل خودم و بچه تو شکمم برام دعا کنید
😐😂😁بعله  شوهر میخای چیکار کیف دنیارو بکن😂😂 ی خاستگار سمج دارم میترسم 😐😔

ن بابا کیف کجا بود

همش خونه ام افسرده شدم ن همزبونی ن عشقی

متاهل شم کلن بیشتر بم خوش میذگــره😁

چخههههه😬 گاز نگیر کثیف میشم 😒😷هاپوووی کییی بودی توووو😹