2777
2789
عنوان

پیش بینیتون از طلا وسکه

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 40 پست
 من یه دستبند خریدم شیش ماه پیش.۱۳میلیون و ۷۰۰.الان ۲۲ تومن ازم میخرن به نظرتون بفروشم؟ فکر کرد ...

عکس دستبندتو میزاری؟

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادش بخیر یه زمانی طلا که گرمی ۴۸۰ تومن بود یه سرویس خریدم ۱۲ تومن ... 

من چی بگم واسه عروسیم طلا گرون شد کلی غصه خوردن خونواده شوهرم شد هفده تومن قبلش دوازده تومن بود 😂

تا لحظه ای که ترامپ رای بیاره شاید خیلی بالا نره ولی به محض اعلام رای اوردن مجدد ترامپ صعودی میشه . دم انتخابات خودمون یکم پایین میاد بعد ممکنه تثبیت بشه یا یکم پایین تر بیاد ولی بعد ۲_۳ سال باز روند صعودی داره . اینا تحلیل شخصی منه 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یادش بخیرطلایه زمانی گرم ۱۰۰تومن بودواسه عروسیم ۸۵گرم خریدم😁😁

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

عاشق اونایی هستم که میرن توی این شرایط هم می‌خرن میگن گرونتر میشه😂😂😂🤣🤣🤣خب اگه ما نخریم مجبورن ...

عزیزم من قصد خرید ندارم اما این استراتژی تو ایران جواب نمیده، طلا نمیاد پایین نه به خاطر خرید مردم بخاطر اینکه ارزش پولمون کم میشه مردم الان دیگه طلا نمیخرن سود کنن میخرن چون ماه دیگه ارزش پولشون نصفه حداقل سرمایه ای که دارن میگن به باد نره

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
عاشق اونایی هستم که میرن توی این شرایط هم می‌خرن میگن گرونتر میشه😂😂😂🤣🤣🤣خب اگه ما نخریم مجبورن ...

نه عید خرید طلا صفر شده بود ولی طلا ارزون نشد دیگع با نخریدن چیزی ارزون نمیشه 

بالاتر ميره خيلي  همه طلافروشا هم زده بودن خريد نقدي طلا

این ترفنده طلافروشاست که مردم فکر کنن طلا خیلی میره بالا هول بشن بخرن

وگرنه من رفته بودم بخرم مغازه داره کاغذ زده بود خرید طلا بعد مرده اومد گفت خرید دارید؟ مغازه دار گفت نه

چه توقعاتی از مسئولین دارین اول صبحی

دقیقاااا🤣🤣🤣الان تازه پاشدن دارن شیر و عسل میخورن تا حموم آماده بشه برن با شامپو عصاره انار و بلوبری برند لنکوم خودشو بشورن بعد با حوله برند ورساچی خودشو خشک کنن بعد ادلکن دیگر هوم اسپورت بزنن و کت و شلوار بنتون بپوشن راه بیفتن سوار ماشین با راننده شخصی بشن و.... 

عزیزم تنها ربط مردم به این گرونیا سکوتشونه همین...اون مال کشورای ثروتمنده برا ما مشکل جای دیگه هست

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.