به کلانتری بگید میخواید گوششیشو ردیابی کنید بگید راهنماییتون میکنند به محض روشن شدن و اولین استفاده محلش مشخص میشه اگر خدای نکرده دزدی یا ادم ربایی باشه این موضوع کمکتون میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دعای وعنده ومغاتیح بخون واسه پیدا شدن افراد گم شده انشاءالله هر چه زودتر صحیح وسالم برگرده خونه واز نگران دربیایید منم خیلی ناراحت شدم از این قضیه دوستان توصیه لازمو کردند
دیگه نمیکشم جواب بدم فصط واسم دعاکنین یه حمد یه ایته الکرسی ایشا امام حسین شفاعتتون کنن
عزیزم الان وقت قوی بودنه اقدامات شما الان خیلی مهمه نسپارید به دعا و ... برید باشگاه و تا اطلاعات نگرفتید بیرون نیاید ببینید اصلا خواهرتون از باشگاه خارج شده؟ شاید خدای نکرده تو باشگاه حادثه ای واسش پیش اومده . بگید با تک تک افرادی که دیروز هم زمان با خواهرتون باشگاه بودن تماس بگیرنند و پرس و جو کنند
براتون دعا می کنم, ان شاءالله با تن و روح سالم به زودی بیاد پیشتون
حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .دلت رو مهمون کن به یه صلوات زیبا برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی(عج) #تا پای جان مطیع فرمان رهبریم
خدایا ب بزرگیت قسم صحیح و سالم پیدا بشه ان شاءالله
چشم دعا هم میکنیم😔😔
☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍