2777
2789

به کلانتری بگید میخواید گوششیشو ردیابی کنید بگید راهنماییتون میکنند به محض روشن شدن و اولین استفاده محلش مشخص میشه  اگر خدای نکرده دزدی یا ادم ربایی باشه این موضوع کمکتون میکنه

Null

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نمیکشم جواب بدم فصط واسم دعاکنین یه حمد یه ایته الکرسی ایشا امام حسین شفاعتتون کنن

عزیزم الان وقت قوی بودنه اقدامات شما الان خیلی مهمه نسپارید به دعا و ... برید باشگاه و تا اطلاعات نگرفتید بیرون نیاید ببینید اصلا خواهرتون از باشگاه خارج شده؟ شاید خدای نکرده تو باشگاه حادثه ای واسش پیش اومده . بگید با تک تک افرادی که دیروز هم زمان با خواهرتون باشگاه بودن تماس بگیرنند و پرس و جو کنند 

Null

براتون دعا می کنم, ان شاءالله با تن و روح سالم به زودی بیاد پیشتون

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .دلت رو مهمون کن به یه صلوات زیبا برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی(عج)  #تا پای جان مطیع فرمان رهبریم

خدایا ب بزرگیت قسم صحیح و سالم پیدا بشه ان شاءالله 

چشم دعا هم میکنیم😔😔

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍