2777
2789

عزیزم خیلی سخته واستون دعا میکنم انشاالله سلامت پیدا میشه.

دور از جونش شاید تصادف کرده برید همه بیمارستانها چک کنید.

برید از مغازه های مسیر، پرس و جو کنید. 

انشاالله امروز سالم و سلامت پیدا میشه

Null

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ سابقه دوس پسروعشق وعاشقی نداشته شاید دزدینش...ایشالاسالمه 

اره😖😖😥😥

اابته ممکنه ماشینی چیزیم خدایی نکرده بهش زده الان بیمارستانه.

ولی خوب اوننور مواقع اول به پلیس وخانواده طرف اطلاع میدن.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

عزیزم اینجا بجز دعا کاری از دستمون بر نمیاد 

ببین با کسی دوست نبوده که طرف دنباله شر باشه بخاد ببرش؟خدا نکرده خفت نکرده باشن؟خدا نکرده تصادف نکرده باشه؟خیلللییییی خیییلللیییی چیزای دیگه .به بیمارستان و دور از جونش پزشک قانونی زنگ زدید؟

ازادشهر  

تو مسیرش هیچ مغازه یا ساختمونی نیست که دوربین مداربسنه داشته باشه؟..حداقل بدونید تا کجاها اومده 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
عزیزم اینجا بجز دعا کاری از دستمون بر نمیاد  ببین با کسی دوست نبوده که طرف دنباله شر باشه بخاد ...

همه جا رفتم هیچ اثری از این دختر نیس بدون پول تو این سرما کجاست ایشا مم بمیذم این طفل معصوم پیدا شه

ازادشهر 

وای وای شلوغ ترین جا😲الهی بگردم ایشالله پیدا میشع

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشن!