2777
2789
عنوان

حاملگی

163 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من الان دیگ رفتم توی ۳ ماه اما یجورایی واقعا حاملگیو دوس ندارم و الان بیشتر فکرم شده نکنه شوهرم سرد شه من بی نهایت دوسش دارم میترسم کم کم ازم دور شه حتی جدیدا توی رابطه ها تا اخرش انجام نمیده میگ مینرسم تو یا بچه میزیت بشه و اصلا نمیتونم حالیش کنم واقعا خب اونم مرده و میدونید که چقدر بده وسط رابطه اسنرس داشته باشه بگید من چکار کنم دیگه واقعا موندم همشم افسرده تر میشم اما جلوی شوهرم بروز نمیدم 

کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا ؟کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون مرده توهم زنی انقد از کلمه اونم مرده ....بدم میاد ماکه کلا9ماه رابطه نداشتیم😊

ولی من دردی ندارم 

اگر وسط رابطه ول کنه میدونی چقدر درد داره براشون ؟؟منم زنشم حق دارم نیازشو بر طرف کنم 

ینی توی اون ۹ ماه بعدش اصلا سرد نشد ؟ 

دادم بازم اون استرس خودشو داره 

نگرا ن نباش

به هرحال اونم داره پدر میشه

درگیرش کن با خودت

وقتی استرس داره خود به خود نیازشم کمتر میشه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
نگرا ن نباش به هرحال اونم داره پدر میشه درگیرش کن با خودت وقتی استرس داره خود به خود نیازشم کمتر ...

منم از سرد شدنش میترسم 

ولی من دردی ندارم  اگر وسط رابطه ول کنه میدونی چقدر درد داره براشون ؟؟منم زنشم حق دارم نیازشو ...

نه عزیزم سرد نشد بیچاره هی میگفت دکتر کی اجازه میده😅

بلاخره توهم داری بچه اونو پرورش میدی به فکر خودت باشه نترس چیزی نمیشه

البته من دکترم همون اول به همسرم گفت چرا نباید رابطه داشته باشم شرایطم فرق میکرد

منم از سرد شدنش میترسم 

بعدا دوباره گرم میشه خیالش که راحت شد

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام