2777
2789
عنوان

من یک مادر کرونایی نگران شیرخوارمم

196 بازدید | 20 پست

سلام دوستان گلم

من یه کودک شش ماهه دارم و خودم و همسرم یک هفته هسا که مبتلا به کرونا شدیم

با وجود رعایت خیلییی زیاد که باعث سرزنشم از سمت دیگران شده بود مبتلا شدیم و نمیدونیم از کجا و چجوری ، چون ما حتی توی جمع شرکت نمیکردیم

خیلی نگران پسرم هستم ، براش دعا کنید که خدای نکرده مبتلا نشه

و اگر خدای نکرده کسی تجربه ای داره لطفا درمیون بزاره.

محتاج دعای خیرتون هستیم

عزیزمم وزارت بهداشت اعلام کردن اصلا کرونا از طریق شیر مادر انتقال نداره.

فقط موقع بغل کردنش ماسک بزن سینهتون مدام بشورید.دستکش بپوشید.

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ننرس عزیزم. ان شاءالله خودتون زود خوب میشین پسرتم در امان خدا سالم میمونه. خیلیا رو میشناسم خودشون گرفتن ولی بچه هاشون یا اطرافیانی که همیشه باهاشون بودن نگرفتن. امیدت به خدا باشه. دعا کن خدا به منم نی نی بده

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

عزيز دلم اصلا نترس و نگران نباش ..منم الان دو هفته ميشه مبتلا شدم دخترم فقط يه شب تب كردو بعدم ديگه تموم شد مريض نشد..بچه ها نهايتا يه شب تب ميكنن ولي شما هر وقت بچه بغلته حتما ماسك بزن و دستات هم مرتب ضد عفوني كن

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖

وای منم نگرانم.امروز خونه مادرم بودیم.چون آبگرمکن خونمون خراب بود رفته بودیم اونجا پسرمو حمام کنم.

بعد بابام از سرکار اومد ناهارشو خورد بعد گفت امروز یکی همکارا سردرد شدید داشت رفت بیمارستان معلوم شد خودش و دخترش کرونا گرفتن.

حالا من اعصابم خورد شد.نگرانم یه وقتی بابام از همکارش نگرفته باشه.

عزیزم نترس نگران نباش همیشه توخونه ماسک بزن وقتی شیر میدی یاحتی وقتی کناربچت میخوابی دایم دستاتو بشور دستای بچه رو هم بشور خونه رو ضدعفونی کن ان شاالله چیزیش نمیشه

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

صلوات فرستادم عزیزم.انشااللع زود خوب میشین.اول خودت گرفتی یا همسرت؟ منم بچه شیرخواردارم و هیچ حا نمی ...

الهی همیشه سالم باشید

هردو تقریبا همزمان گرفتیم

خیلیییی مراقب باش دو برابر اون چیزی که هستی

عزیزمم وزارت بهداشت اعلام کردن اصلا کرونا از طریق شیر مادر انتقال نداره. فقط موقع بغل کردنش ماسک بز ...

مدام ماسک میزنم و دستامو میشورم حمام میرم تقریبا هرروز اما نگرانشم

مدام ماسک میزنم و دستامو میشورم حمام میرم تقریبا هرروز اما نگرانشم

نگران نباش هر روز هم حموم نرو عفونت میکنی😀😀

انشالله زودی خوب میشی.

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
ننرس عزیزم. ان شاءالله خودتون زود خوب میشین پسرتم در امان خدا سالم میمونه. خیلیا رو میشناسم خودشون گ ...

ممنون از دلگرمیت

خیلی دعا کن

ان شاالله به حق شیرخوار امام حسین (ع) دامنت به زودی زود سبز میشه

چهله عاشورا با صد لعن و سلام خیلییی جواب میده

عزيز دلم اصلا نترس و نگران نباش ..منم الان دو هفته ميشه مبتلا شدم دخترم فقط يه شب تب كردو بعدم ديگه ...

الهی به حق پنج تن به زودی شفا بگیری و سالم سایه ات بالای سر دخترت باشه

وای منم نگرانم.امروز خونه مادرم بودیم.چون آبگرمکن خونمون خراب بود رفته بودیم اونجا پسرمو حمام کنم. ...

عزیزمممم دعا میکنم براتون

الهی خدا به همه رحم کنه

خودتم خیلی دعا کن و ۷ قل هوالله و ۷ انا انزلناه رو مدام بخون برای تک تکتون