2777
2789
عنوان

خروپف کودک ۲۰ ماهه

3848 بازدید | 22 پست
عنوان
22 بازدید| 0 پست

بچه ها پسرم داره دندون اسیاش در میاد پشت هم الان این سومیشه الان چند وقته شبا خروپف میکنه یا بینیش کیپه همش نمیتونه درست نفس بکشه . جدیدا سرفه میزنه گلوش خشکه. شربت پروسبان گرفتم براش ۲روزه دارم میدم قطره بینی شبا میزنم یک بار نمیزاره بیدار میشه گریه میکنه. چیکار کنم کسی تجربه داره

بالشتش بلند باشه

یه کلاه نازک هم سرش کن

قطره منتول هست، خوراکی نیست 

تو اتاق چند قطره بریز 

عالیهههه

یادت نره خوراکی نیست

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پسرم ۲۰ ماهشه ولی بالشت نمیزارم زیر سرش اشکالی نداره بتظرتون؟ چون شیرمو میخوره تو خواب

کلا بدون بالشت؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ببرین دکتر کودکان. دختر منم اینجوری بود. متاسفانه بعد فهمیدیم لوزه داره. خروپف میکرد و تو دماغی حرف ...

نه خداروشکر پسر من تب اصلا نداشته حرف زدنشم درسته.فکرنمیکنم لوزه باشه.

ببرین دکتر کودکان. دختر منم اینجوری بود. متاسفانه بعد فهمیدیم لوزه داره. خروپف میکرد و تو دماغی حرف ...

پسر من قبلا نبود چند روزه اول آبریزش داشت بعد دیدم چرک داره سینه اش بعد خر خر میکنه

بالشت بلند منظورت چطوریه عزیزم ، باشه مرسی میگیرم فردا واسش

منطورم اینه سرش هم راستای تشک نباشه