2777
2789
عنوان

خروپف کودک ۲۰ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 3848 بازدید | 22 پست
ببرین دکتر کودکان. دختر منم اینجوری بود. متاسفانه بعد فهمیدیم لوزه داره. خروپف میکرد و تو دماغی حرف ...

سلام ببخشید برای درمان دخترتون چیکارکردین ؟خطرناکه؟با دارو رفع میشه؟پسر منم یک هفته س توی خواب خروپف میکنه

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

سلام ببخشید برای درمان دخترتون چیکارکردین ؟خطرناکه؟با دارو رفع میشه؟پسر منم یک هفته س توی خواب خروپف ...

سلام. بردیم دکتر گوش و حلق و بینی. دکتر عکس نوشت .بردیم عکس گرفتن. گفتن انقدر بزرگ نیست که عمل بکنیم. فقط گفت خوراکی و غذاهلی سرد نباید خوره که لوزه اش تحریک بشه .حتی آب سرد هم ندین.

الان خوبه ولی تا سرما بخوره لوزه هاش بزرگ میشن. 

برای بچه های بزرگ رو که نیاز به عمل باشه رو عمل میکنن و خوب میشه. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. بردیم دکتر گوش و حلق و بینی. دکتر عکس نوشت .بردیم عکس گرفتن. گفتن انقدر بزرگ نیست که عمل بکنیم ...

پس خداروشکر .یه سوال بچه ی من سه سالشه تقریبا یکماه گذشته تاالان خیلی بستنی میخورد میشه گفت روزی یه بستنی رو میخورد ازون موقع الان یه هفته هست هرشب خروپف میکنه ممکنه همین باعث شده باشه که لوزه هاش حساس شده باشن اینجور شده برای فردا براش نوبت گرفتم ولی خیلی استرس دارم عذر میخوام ریپلای میکنم 

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

پس خداروشکر .یه سوال بچه ی من سه سالشه تقریبا یکماه گذشته تاالان خیلی بستنی میخورد میشه گفت روزی یه ...

خواهش میکنم عزیزم.❤

اتفاقا دختر منم هر روز بستنی میخورد.و همین باعث شده بود لوزه هاش متورم بشه. دیگه بستنی زیاد نمیدم. روزهای تابستون شاید ده روز یه بار. زمستون هم زیاد هوس کنه میذارم آب بشه بخوره. 

ان شا الله که چیزی نیست. عزیزم استرس نداشته باش. دکتر ببر خیالت راحت بشه. ولی بچه کوچیک رو عمل نمیکنن. با مراقبت خوب میشه. چیز سرد اصلا نباید بخوره حتی آب

خواهش میکنم عزیزم.❤ اتفاقا دختر منم هر روز بستنی میخورد.و همین باعث شده بود لوزه هاش متورم بشه. دیگ ...

دستت درد نکنه عزیزم.انشالله .خدا دخترت رو حفظ کنه واست خیالم راحت شد از عمل میترسیدم🌹🌹

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

سلام. بردیم دکتر گوش و حلق و بینی. دکتر عکس نوشت .بردیم عکس گرفتن. گفتن انقدر بزرگ نیست که عمل بکنیم ...

سلام خانم دخترتون خوب شد؟ من پسرم حدود سه هفتست اینطوره دکتر گفت آلرژیه دارو میدم بهتر شده اما شب تو خواب همچنان خرخر میکنه

سلام خانم دخترتون خوب شد؟ من پسرم حدود سه هفتست اینطوره دکتر گفت آلرژیه دارو میدم بهتر شده اما شب تو ...

سلام‌ بله خداروشکر خوب شده  

نگران نباشید بزرگتر که بشن به مرور خوب میشه