2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست نمازشب بخونه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 40 پست
ببین تو نماز شب همه چیز مستحبه.... نماز وتر دستور العمل خاص داره اما اگه فقط یه رکعت بخونی یا یه ...

خب مثلا ازهرکدوم که تعدادخاصی داره هرچنتابخونم قبوله!؟ مطمئنی شما!؟

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه سخت نیست اگر اذیتی نشسته هم میتونی بخونی تعداد با تسبیح یا صلوات شمار بشمار

عه ندارم من همشم قاطی کردم اخه نشسته مگه قبوله نمیدونم .. شما همشوکامل میخونی؟

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
ینی چی!؟ من رفتم بخونم اخرش دیگه انگاریهوداشتم پس میفتادم نمازوشکستم حالم بدشد😟

یعنی شما به جای سیصد بار العفو،سه بار هم بگی کافیه.چهل مومن هم نمیخواد دعا کنید

از این اذکار هرچقدر توانایی داشتید بگید.نگفتید هم اشکال نداره

سوره هم نخوندید ایراد نداره.فقط حمد بخونید

اصلا نشسته بخونید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
یعنی شما به جای سیصد بار العفو،سه بار هم بگی کافیه.چهل مومن هم نمیخواد دعا کنید از این اذکار هرچقدر ...

واقعااا ... ینی هرچقددوس داشتم!؟ دوس دارم کامل بخونما ولی نشد شمارش قاطی میشه

آره حتی اگه یه رکعت نماز عادی و بدون مستحبات بخونی هم قبوله

مستحبات منظورت همون ذکرایی که تعداد دارن میگی!؟

اره کامل خوندم اره قبوله میتونی اون دو رکعتیهای اولو نخونی یا فقط وتر رو بخونی

اون دورکعتیاکه راحته..وتربنظرم مهمه که خوندش سخته یکم ... ممنون ازتوضیحتون😄😄🌹💫🌺

واقعااا ... ینی هرچقددوس داشتم!؟ دوس دارم کامل بخونما ولی نشد شمارش قاطی میشه

اشکالی نداره 

حتی یازده رکعت هم نمیخواد بخونید

فقط سه رکعت آخر رو بخونید کافیه و بهره مند میشید از برکاتش

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اشکالی نداره  حتی یازده رکعت هم نمیخواد بخونید فقطسه رکعت آخر رو بخونید کافیه و بهره مند میشی ...

اخه مشکل من همین رکعت اخرش هس.. تو تعداد قاطی میشه بعدچنبارمیگم انگارکلمه هارواشتباه میگم 

اخه مشکل من همین رکعت اخرش هس.. تو تعداد قاطی میشه بعدچنبارمیگم انگارکلمه هارواشتباه میگم 

عرض کردم لازم نیست همه اذکار رو با همون تعدادی که بیان شده بگید.

عرض کردم لازم نیست همه اذکار رو با همون تعدادی که بیان شده بگید.

اخه گفتین فقط همون رکعت اخر... براهمین گفتم..ممنون ازراهنماییتون💓💓🌺🌹