2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که از گلودرد و سردرد و کوفتگی دارم میمیرم ولی سی تی اسکن رفتم منفی بود الانم قرنطینم😢😢😢کاملا علائم دارم بنظرتون ممکنه جواب سی تی اسکن اشتباه شده باشه؟

Feminist💪  
من که از گلودرد و سردرد و کوفتگی دارم میمیرم ولی سی تی اسکن رفتم منفی بود الانم قرنطینم😢😢😢کاملا ع ...

وای خدا 

منم قرنطینه ام

لامصبا جواب درست نمیدن که به من گفتن مشکوکی ولی سی تی که دیدن گفتن هیچ مشکلی نداری 

ی نفر بهم گفت شبا حتما گلاب بخور سما هم امتحان کن ایشاالله چیزینیست

دوروز پیش دختر عموم گرفت

تنگی نفس سرفه شدید سردرد دل درد تهوع از دست دادن اشتها و از دست دادن حس بویایی

فک میکنم این موج سومش خیلی بهتره تا موج دوم 

من موج دوم که اومد گرفتم حالم افتضاح بود همه نوع درد و حال بد تو اون 14 روز تجربه کردم

سردرد و کم کم این سردرد زیاد و وحشناک میشه بدنت خسته است نمیتونی کاراتو اتجام بدی بدنت درد میکنه گاهی وقتا زیر عرق میشی و در هنگام تشدید بیماری سرفه خشک تنگی نفس و سردرد خیلی وحشناک استفراغ بی اشتهایی و دل و شکم ادم درد میگیره این علایم بسته به خفیف یا شدید بودن بیماری در افراد مختلف فرق میکنه

من فقط یکم سرفه و تنگی نفس دارم ... امروز ششمین روزه 

بقیه خانوادم بدن درد و سردرد شدید و مامانم سرفه و تنگی نفس 

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
من که از گلودرد و سردرد و کوفتگی دارم میمیرم ولی سی تی اسکن رفتم منفی بود الانم قرنطینم😢😢😢کاملا ع ...

نه عزیزم ممکنه کرونا داشته باشی ولی ریه ات رو خداراشکر درگیر نکرده باشه بخاطر همین سیتی اسکن معلوم نکرده

وای خدا  منم قرنطینه ام لامصبا جواب درست نمیدن که به من گفتن مشکوکی ولی سی تی که دیدن گفتن هی ...

کاش همه بیان بگن علائمشونو 

من فقط لرز دارم ولی نمیدونم ی علامتم داشته باشم میتونه کرونا باشه یا نه 

امروزم پریود شدم به خودم دلداری میدم میگم شاید به خاطر پ باشه

نه عزیزم ممکنه کرونا داشته باشی ولی ریه ات رو خداراشکر درگیر نکرده باشه بخاطر همین سیتی اسکن معلوم ن ...

خب اگه درگیر کنه چی 

همین که نمیدونم دارم یا نه تو عذابم