eshghayealakiozodd مدیر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 848 عنوان پیام هایه رفتن رلم | مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 80 پست اسکرین شات میزارم اگه تونستید بم بگید واقعا میخاد بره یا بازی درمیاره اخه من فهمیدم اون روز که باهم اشنا شدیم دقیقا یروز قبلش با کسی بوده که کات کرده در حالیکه بم گفته بود دو سال پیش با کسی بوده 1399/07/08 | 21:08 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghayealakiozodd مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 848 بخدا همشون همين طورين!!! به منم هر موقع دعوا ميكنيم ميگه اره تقصير منه كه انقد احمق بودم و اين چرتو ... بعد واقعا میرن؟
ghelghelack عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 933 نه باید قبول کنیم که همشون تو یک محدودیت هایی مثل همن اگه عاشق کسی باشه و اونم عاشقش باشه نیستن😢😔
77maryammm عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 3487 بعد واقعا میرن؟ بيشترشون ميخوان نازشونو بكشي ...ولي خب اين كسي ك من باهاش تو رابطم اسكله اگر بيخيال نشون بدم ممكنه بره واقعا:|... اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
eshghayealakiozodd مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 848 بيشترشون ميخوان نازشونو بكشي ...ولي خب اين كسي ك من باهاش تو رابطم اسكله اگر بيخيال نشون بدم ممكنه ب ... برا منم از اوناس که بیخیال نشون بدی میره و رف چون خیلی مغروره
77maryammm عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 3487 برا منم از اوناس که بیخیال نشون بدی میره و رف چون خیلی مغروره به درك بابا من با خودم احد بستم اگر باز چص كرد خودشو ديه برام مهم نباشه...ادم يه ظرفيتي داره منم خسته ميشم ديه...برا بعضيا نبايد بيشتر از ظرفيتشون مايه گذاشت😁🤷🏻♀️ اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-