2777
2789
عنوان

تو رو خدا یکی بگه اینو چکار کنم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 146 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا بزارم خشک نشه بمیره؟

بذار تو اشپزخونه ی جا که گرمش باشه ،نزدیک حرارت نزاری،من این چیزارو به فالرنیک میگیرم انشالله ی حیری تو این کار خدا بوده

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
یه قسمتیش هنوز اب و خونه نمیدونم چکارش کنم پوستش رو بکنم میمیره؟

دست بهش بزنی میمیره بزارش لا پر مرغ اگر داری پدر بالشت بعد اگرم در بیاد باید سرلاک بدی گنجشکه؟ 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
نمیتونی بذاری سر حاش ؟؟ یکم زرده تخم مرغ ابپزو با اب ولرم مخلوط کن قطره قطره با نوک ی چوب بذار دهنش ...

ن لونشون خراب شده اونم افتاده بود😔

خدایا مراقب تو دلیم باش  
پوستشو نکن ها بذار جای گرم لای یه دستمال  عمه من خیلی از این کارا میکرد زنده میموندن جوجه هاش&n ...

باشه مرسی انشالله زنده بمونه😍

خدایا مراقب تو دلیم باش  

با پنبه و دستمال کاغذی براش جای گرم درست کن , دونه برنج پخته رو له کن با یه خلال دندون بزار دهنش با سرنگ هم خیلی کم بهش آب بده . همینا به ذهنم می رسه خدا کنه زنده بمونه !!!!!!!!

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
جوجه کفتره فک کنم

میمیره اگر کبوتر چون کبوتر تا چند روز غذا نمیخوره بعد مادرش بهش غذا میده

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
به دامپزشکی زنگ بزن بگو نجاتش بده😭😭😭😭اگه زنده موند حتما بازم ازش عکس بذار منم تگ کن😥

شماره دامپزشکی از کجا بیارم ؟چشم اگه موند تاپیک میزنم

خدایا مراقب تو دلیم باش