بچه ها اینو باد انداخته بود تو حیاط لونه شون هم افتاده بود شکسته ولی زنده است نوکش رو باز و بسته میکنه نفس میکشه ....چیکارش کنم زنده بمونه تو رو خدا بگید
عزیزم با این شرایطی که داره و اینکه دست انسان بهش خورده زنده نمیمونه ما یه بار یه گربه که تازه مرده بود بچه هاش دو روزه بودن سعی کردیم بهشون شیر بدیم زنده بمونن ولی همشون مردن😔😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بذار تو اشپزخونه ی جا که گرمش باشه ،نزدیک حرارت نزاری،من این چیزارو به فالرنیک میگیرم انشالله ی حیری تو این کار خدا بوده
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
یه قسمتیش هنوز اب و خونه نمیدونم چکارش کنم پوستش رو بکنم میمیره؟
دست بهش بزنی میمیره بزارش لا پر مرغ اگر داری پدر بالشت بعد اگرم در بیاد باید سرلاک بدی گنجشکه؟
گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩👧🌹
با پنبه و دستمال کاغذی براش جای گرم درست کن , دونه برنج پخته رو له کن با یه خلال دندون بزار دهنش با سرنگ هم خیلی کم بهش آب بده . همینا به ذهنم می رسه خدا کنه زنده بمونه !!!!!!!!
مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام
میمیره اگر کبوتر چون کبوتر تا چند روز غذا نمیخوره بعد مادرش بهش غذا میده
گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩👧🌹