2777
2789

اگه ۲۷ سالتون باشه دانشجوی دندان پزشکی باشین(چندسال دیر رفتین دانشگاه) خونه و ماشین دارین زیبایی از صد ۶۵ درصد و اندام خوبی دارین آیا با کسی که ۱۴ سال بزرگتره ولی حدودا ۵_۶میلیارد در حال حاضر سرمایه داره و حدودا ۲۰ میلیارد ارث داره.از نظر قیافه هم خیلی معمولیه.شغل خاصی نداره املاک و زمین های پدرش رو اداره میکنه و درامدشم بد نیست ازدواج کنید؟؟؟ تروخدا فک کنین یه لحظه بعد نظر بدین

تعداد رای : 36
نظرسنجی
اره
15
41%
نه
14
38%
هرگز
7
19%
 مخالفی با نظرم ریپلای نکنننن خانوم محترم و با شخصیت💞هر روز برای هدفم میجنگم، اینگونه هر روز نزدیک و نزدیک تر میشوم❤

نه نه نه نکن

آقایون داداشام لطفا زیر خط فقر یکم دوستانه تر بشینید بقیه هم جا شن راستی دوستان چهار درصدیی که بالای خط فقرن ، احساس تنهایی و پوچی و خطر نمیکنین؟🤔چطوری نمیترسین تنهایی بالای خط فقر زندگی میکنین اصن بالای خط فقر ی حس عجیبیه مث بیابون برهوت میمونه کسی توش نیست😐 چیه نکنه تویی ک داری میخونی هم از خودمونی کلک😂 اصن چرا همه چی ایقد گرونه؟😒چرا من چاقم؟🙄 چرا من تو تابستون باید ساعت هشت صب کلاس داشته باشم؟😐چرا وقتی ازدواج کردی بعد از چند سال میای عکستونو میذاری میگی من و شوهرم ب هم میایم یا ن؟🤦حالا مثن ب هم نیاید میخوای چ کار کنی اسی جون؟طلاق میگیری گلم؟😒 فقط اعصاب خودتو خراب میکنی😁  چرا ترامپ زیر چشماش ایقد سفیده؟😑چرا تو داری امضامو میخونی؟😂چرا به هایده میگن یه خواننده ی لس آنجلسی...؟چرا کرمانشاهیا بعد از دوسال هنوز خونه ندارن ؟چرا امسال سیل اومد؟چرا نذاشتن جنازه ی فرهاد توی ایران خاک بشه؟چرا سزارین توی ایران اختیاری نیست و زنان حامله برای ب دنیا اوردن فرزند باید کلی استرس داشته باشن؟🙁 چرا انقدر ب حرف دیگران اهمیت میدیم؟ چرا اهواز هوا نداره؟چرا مردم تو فقر و گرسنگی دارن زندگی میکنن؟چرا ؟ چرا ؟چرا...؟

۹۰ درصد کسایی ک با افرادی ازدواج کردن ک بیصتر از ۸ سال باشون اختلاف سنی دارن ، پشیمون شدن...

آقایون داداشام لطفا زیر خط فقر یکم دوستانه تر بشینید بقیه هم جا شن راستی دوستان چهار درصدیی که بالای خط فقرن ، احساس تنهایی و پوچی و خطر نمیکنین؟🤔چطوری نمیترسین تنهایی بالای خط فقر زندگی میکنین اصن بالای خط فقر ی حس عجیبیه مث بیابون برهوت میمونه کسی توش نیست😐 چیه نکنه تویی ک داری میخونی هم از خودمونی کلک😂 اصن چرا همه چی ایقد گرونه؟😒چرا من چاقم؟🙄 چرا من تو تابستون باید ساعت هشت صب کلاس داشته باشم؟😐چرا وقتی ازدواج کردی بعد از چند سال میای عکستونو میذاری میگی من و شوهرم ب هم میایم یا ن؟🤦حالا مثن ب هم نیاید میخوای چ کار کنی اسی جون؟طلاق میگیری گلم؟😒 فقط اعصاب خودتو خراب میکنی😁  چرا ترامپ زیر چشماش ایقد سفیده؟😑چرا تو داری امضامو میخونی؟😂چرا به هایده میگن یه خواننده ی لس آنجلسی...؟چرا کرمانشاهیا بعد از دوسال هنوز خونه ندارن ؟چرا امسال سیل اومد؟چرا نذاشتن جنازه ی فرهاد توی ایران خاک بشه؟چرا سزارین توی ایران اختیاری نیست و زنان حامله برای ب دنیا اوردن فرزند باید کلی استرس داشته باشن؟🙁 چرا انقدر ب حرف دیگران اهمیت میدیم؟ چرا اهواز هوا نداره؟چرا مردم تو فقر و گرسنگی دارن زندگی میکنن؟چرا ؟ چرا ؟چرا...؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه قیافش خیلی شکست خورده نباشه و اخلاقشم خوب باشه حتمااااا

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
اخلاقشو نگفتی؟؟؟

بد نیست، ولی سرحالم نیست،بیشتر میخوابه.دوس دخترم به اندازه موهای سرش داشته

مخالفی با نظرم ریپلای نکنننن خانوم محترم و با شخصیت💞هر روز برای هدفم میجنگم، اینگونه هر روز نزدیک و نزدیک تر میشوم❤

من هيچ كدرم از گزينه ها رو نزدم 

چون از اخلاق و منش و خانوادش چيزي نگفتي 

ملاك اصلي نبايد مادي باشه اول اخلاق بعد ماديات 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

من هيچ كدرم از گزينه ها رو نزدم  چون از اخلاق و منش و خانوادش چيزي نگفتي  ملاك اصلي نباي ...

اخلاقش معمولیه .بیشتر میخوابه.اونجوری ک میخوام اهل محبت نیست کلامی.کادو و گل زیاد میخره ولی از نظر روحی ارضا نمیشم نمیدونم چیکار کنم بینهایت دو دلم

بد نیست، ولی سرحالم نیست،بیشتر میخوابه.دوس دخترم به اندازه موهای سرش داشته

با این شرایطی که گفتی نه 

کسی که دانشجوی دندون پزشکیه فکرنمیکنم با کسی که همش تو خونه خوابه بتونه کنار بیاد. اونم تازه۱۴ سال بزرگتر.

شغل خاصیم ک نداره، فقط پول و ارث زیادی داره. با این اوصاف اگرم نیاز ج ن س ی هم داشته باشه دوست دختر داره.

حالا ک نگاهت به منم افتاد ، واسه غمایی ک تو دلمه صلوات بفرست. برام دعا کن. تا بلکه فرجی بشه برام. ایشالله خودتم حاجت روا شی😘
با این شرایطی که گفتی نه  کسی که دانشجوی دندون پزشکیه فکرنمیکنم با کسی که همش تو خونه خوابه بت ...

یه ذره هم بی انگیزس.کلا انگار سِر کننده زدن تو خونش😣 ازدواج نمیکنید؟ اگه بعدن کسی با این موقعیت مالی خواستگاری نکنه چی؟ 

یه ذره هم بی انگیزس.کلا انگار سِر کننده زدن تو خونش😣 ازدواج نمیکنید؟ اگه بعدن کسی با این موقعیت مال ...

نمیدونم والا باید نگاه به شرایط  زندگی خودت بندازی، اگر دلت میخواد ازدواج کنی، و فکرمیکنی این اقا بهترین موقعیت توعه، خب بیشتر فکرکن راجبش.

اما اگر حس میکنی موقعیت از این بهتر برات میاد،،   صبرکن.

اخه الان همچین نکات مثبتی ازش نمیگی.خودتم کلی نکات منفیش تو ذهنت میاد. بعد ازدواج تضمینی نیست که راضی باشی اززندگیت یا مثل اکثر ماها از خیلی مسائل مهم عاطفی ناله کنی.

حالا ک نگاهت به منم افتاد ، واسه غمایی ک تو دلمه صلوات بفرست. برام دعا کن. تا بلکه فرجی بشه برام. ایشالله خودتم حاجت روا شی😘
نمیدونم والا باید نگاه به شرایط  زندگی خودت بندازی، اگر دلت میخواد ازدواج کنی، و فکرمیکنی این ا ...

شما ازدواج کردی به نظرتون واقعا مسائل عاطفی مهم تره یا مالی؟ مثلا یه زندگی روبه مرفه با کسی ک بهش حس داری یا یه زندگی خیلی مرفه با کسی که قبولش کردی و کنارش حالت داغون نیست ولی خوب خوبم نیس؟

شما ازدواج کردی به نظرتون واقعا مسائل عاطفی مهم تره یا مالی؟ مثلا یه زندگی روبه مرفه با کسی ک بهش حس ...

من متاهلم خودم.

مسئله مالی که مهمه.من نمیگم با یه ادم هیچی ندار ازدواج کن.

وقتی بیای تو زندگی مهم ترینش مسئله عاطفیه،، از لحاظ روحی عاطفی بتونه ارضات کنه. همون چیزی باشه که میخوای.

اول تو ببین همه جوره به دلت میشینه این ادم شوهرت باشه؟؟؟

اگر اره همه جوره به دلت میشینه، بعد برو مرحله بعدی، مالی. ببینی از لحاظ مالی در حد متوسطی هست که بتونی زندگیو بچرخونی.

اگر اره که اوکیه.

اگر نه از لحاظ مالی صفر بود. اما عاشقش بودی، بازم به مشکل میخوری به نظرم.

پس در مرحله اول مهمه که به عنوان شوهر به دلت بشینه .

بعد از لحاظ مالی حداقل در حد متوسط باشه.

من متاهلم خودم. مسئله مالی که مهمه.من نمیگم با یه ادم هیچی ندار ازدواج کن. وقتی بیای تو زندگی مهم ...

مرسی🌸🌸