الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام.تحرکشون کمه.اول برن پیش اورولوزیست ببینن واریکوسل دارن یانه.اگر ان شاالله نداشتن.با داروهای تقویتی و گرمی خوردن حل میشه نگران نباش.منم خودم دستور گرمی خوردن بلدم خواستین بهتون میگم
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
البته الان بادقت نگاه کردم مشکل خاصی ندارن اگر اولی کلاس a باشه فقط اون کمه.وگرنه بقیشون خوبن.من از ازمایش اسپرم سردرمیارم ولی برگه شوهر شما مثل اونایی که من دیدم نیست اینه که کمی گیج شدم.
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
هرشب کاسنی.خودگیاهشو.دوبار در روز گردلقاح خرما وعسل.یک روز درمین عسل و دارچین و عسل وسیاهدانه.خرماوپیازو روعن زیتون وتخم مرغ دوباردرهفته.ویتامین ایی یک روز درمیون.اینا خیلی خوبن.
مممنونم از لطفت عزیزم پس یعنی جای امید هست برای بارداری و البته تقویت
حتما هست.تاخداداریم غم نداریم.
بچه خواست خداست زمانی بهمون بچه میده که به صلاحمونه.الان من وشوهرم سالم فعلا خدانمیخواد.برعکسش دوستام بودن مریض ومشکلدار اولین اقدام بچه دار شدن.همه چیزمون دست خودشه .مهربانترازمادر.نفعمونو میخواد بهش اعتماد کنیم.