2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بی نظمی پریود چه کنم 😥

دکتر برو.

ب من قرص ال دی داد ک از روز پنجم پریود خوردم تا آخر بسته

دوماه یا سه ماه اینکارو کردم تنظیم شد

ولی برو دکتر ببین دکترت چی میگه.

آها راستی من کیست ریز داشتم ک اینجوری از بین رفت و پریودم تنظیم شد

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
دو بار ینی دوره هاتون کمتر از ۲۸ روزه باید بری دکتر دیگه جانم

اره .دکتر خیلی رفتم سونو .ازمایش .گفتن هیچی نیست . اخرم قرص دوفاستون دادن که عوارض خیلی داره .۶ ماه خوردم ول کردم

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
دکتر برو. ب من قرص ال دی داد ک از روز پنجم پریود خوردم تا آخر بسته دوماه یا سه ماه اینکارو کردم تن ...

عزیزم به من دوفاستون داد ۶ ماه خوردم تا میخوردم خوب بود ول کردم همون شد باز خسته شدم گفتم شاید کسی راه حل گیاهی چیزی بلد باشه

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
اره .دکتر خیلی رفتم سونو .ازمایش .گفتن هیچی نیست . اخرم قرص دوفاستون دادن که عوارض خیلی داره .۶ ماه ...

خب اگه گفته هیچی نیست لابد طبیعیه دیگه

قرص جلوگیری هم هست دوره ها رو منظم میکنه. اما باید از دکتر بپرسی بازم

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی