پونه۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 5246 عنوان خانمانه 105 بازدید | 7 پست بچه ها کسی هست دوبار در ماه پری بشه ؟ دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛ 1399/07/08 | 18:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پونه۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 5246 برای بی نظمی پریود چه کنم 😥 دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
مادام_فلیچیتا عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 3474 دو بار ینی دوره هاتون کمتر از ۲۸ روزهباید بری دکتر دیگه جانم ❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
دخترشبای_پاییز عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 7836 برای بی نظمی پریود چه کنم 😥 دکتر برو.ب من قرص ال دی داد ک از روز پنجم پریود خوردم تا آخر بستهدوماه یا سه ماه اینکارو کردم تنظیم شدولی برو دکتر ببین دکترت چی میگه.آها راستی من کیست ریز داشتم ک اینجوری از بین رفت و پریودم تنظیم شد یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین
پونه۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 5246 دو بار ینی دوره هاتون کمتر از ۲۸ روزه باید بری دکتر دیگه جانم اره .دکتر خیلی رفتم سونو .ازمایش .گفتن هیچی نیست . اخرم قرص دوفاستون دادن که عوارض خیلی داره .۶ ماه خوردم ول کردم دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
پونه۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 5246 دکتر برو. ب من قرص ال دی داد ک از روز پنجم پریود خوردم تا آخر بسته دوماه یا سه ماه اینکارو کردم تن ... عزیزم به من دوفاستون داد ۶ ماه خوردم تا میخوردم خوب بود ول کردم همون شد باز خسته شدم گفتم شاید کسی راه حل گیاهی چیزی بلد باشه دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
مادام_فلیچیتا عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 3474 اره .دکتر خیلی رفتم سونو .ازمایش .گفتن هیچی نیست . اخرم قرص دوفاستون دادن که عوارض خیلی داره .۶ ماه ... خب اگه گفته هیچی نیست لابد طبیعیه دیگهقرص جلوگیری هم هست دوره ها رو منظم میکنه. اما باید از دکتر بپرسی بازم ❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
پونه۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 5246 خب اگه گفته هیچی نیست لابد طبیعیه دیگه قرص جلوگیری هم هست دوره ها رو منظم میکنه. اما باید از دکتر ب ... ممنون عزیزم دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛