2777
2789
عنوان

خونه مستقل

646 بازدید | 27 پست

سلام خوشگلا

من ۳ساله ازدواج کردم و تو این ۳سال زیرزمین مادرشوهر میشینیم خانواده خیلی دخالت کنی نیستن  و طبقه سومم خواهرشوهرم میشینه و طبقه وسط مادرشوهرم

خالم خونشو که همکف هست ۷۰میلیون رهن میده و ما این پولو داریم خونش بسیاار زیبا هست و اجاره ام نمیخواد و خالم ادم بسیار عاقلیه شوهرم قبولش داره خالم میگه بیاید اینجا دست غریبه ندم خونمو منم نظرم اینه که بریم 

هم بهتر پول جمع میکنیم و بفکر زندگی میفتیم نظر شماها چیه؟؟

درضمن من خونه پدریمم زیرزمین بود و از زیر زمین نشینی واقعااا بیزارم و خونه مادرشوهرمم خیلی قشنگ نیست

نظرتون؟؟؟؟؟

برید

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید به نظرم

مبارکه پیشاپیش

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.

به نظرم همینجا بشین همین پول سرمایه گذرای کن شده یه سوییت هم باشه بخر و ازینجا پاشو الان دوره و زمونه سختی شده باید از هرشرایطی نهایت استفاده کرد مگر اینکه ازلحاظ روانی برات قابل تحمل نباشن 

ﺗﻮ جهنم ﺗﻠﻔﻦ ﻣﻴﺰﺍﺭﻥ 
ﺍﺯجهنم ﺑﻪ فرانسه 50 تومان
ﺍﺯجهنم ﺑﻪ آرژانتین 80 تومان
ﺍﺯجهنم ﺑﻪ آمریکا 100 تومان
ﺍﺯجهنم به ایران 5 تومان !!

ﻣﻴﮕﻦ : ﭼﺮﺍ ‏(ایران) ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻗﻴﻤﺘﺶ ﮐﻤﻪ ﻣﺎ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﺩﺍﺭﯾﻢ !!!
ﻣﺴﺌﻮﻝ جهنم ﻣﯿﮕﻪ : ساکت  ﺷﯿﺪ ...
ﺍﺯجهنم به جهنم، ﺩﺍﺧﻠﯽ
ﺣﺴﺎﺏ ﻣﻴﺸﻪ 😂😂😂😂😂

به نظرمن که ۷۰ تومان بده طلا یاسرمایه گذاری دیگه ای همین جابمون کم کم پس اندازبکن وبه جاش خونه بخرباتوجه به اینکه میگی باخانواده شوهرمشکلی نداری

۷۰تومان سال دیگه بخوای ازخاله ات پس بگیری ارزش ۷میلیون الان داره

هرروز ارزش پول کمترمیشه

چرا با ۷۰تومن سرمایه گذاری نمیکنی ..شاید انشاله خونه دار شب.اینجا رهن و اجاره نمیدی.واینکه دخالت نمیکنم خیلی خوبه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر