2777
2789
عنوان

کودک بدقلق . لطفا راهنمایی کنید

121 بازدید | 16 پست

سلام دوستای گلم 

پسردوساله ام گاهی بهانه گیری میکته و ساعت ها گریه میکنه

مثلا میگه آدامس میخوام و تا بهش ندم گریه میکنه . با هیچ چیز هم اروم نمیشه ...

فکر میکنین علتش چیه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دو سالشه! خب تو این سن نباید ازش انتظار داشته باشی که همیشه به حرفت گوش بده.پیامبر گفته بچه تا ...

بخدا گاهی کم میارم

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
عزیزم دو سالشه! خب تو این سن نباید ازش انتظار داشته باشی که همیشه به حرفت گوش بده.پیامبر گفته بچه تا ...

بخدا گاهی کم میارم

من به نظرم باید مدام گفتگو کنید. کارهای زیر رو میشه انجام داد:

جدول زمانی براش با نقاشی درست کنید بگید این روزها فقط میشه ادامش خورد باید صبر کنی تا فردا بیاد. فردا روز ادامسه. فلان روز روز خرید اسباب بازیه. اینجوری وقتی صبر کنه و بعد پااداش صبرش رو بگیره عادت میکنه. با بازی هایی که معما هستند و بچه باید صبور باشه تا حل مسئله کنه هم به ذهنش قرار و ارامش میدین. بهترینش از نظر من پازله. 

من به نظرم باید مدام گفتگو کنید. کارهای زیر رو میشه انجام داد: جدول زمانی براش با نقاشی درست کنید ب ...

واای خیلی ممنونم عزیزم