2777
2789

دوتا سبد هلو بابام گرفت دیروز گذاشت خونه ی عمه م ک عمه م رو ببره شیراز بعدبیاد ببرتش...حالا امدیم تا شوهر عمه م داده تش به یکی رفته!!! بابام بفهمه اعصابمون رو بهم میریزه ...قبلشم عمه م بهش گفته اینا مال خودشون نیست...آخه یه آدم چرا اینقدر بیشعوره !!!من نمیفهمم کلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم بهم میخوره از اونایی که مال دیگرانو تقسیم میکنن

کلا این آدم زندگی خودش و مارو خراب کرده...این مسخره ترینشونه....بابام بهش سالها پیش پول داد خونه بسازه ک طبقه بالاش مال بابام باشه قولنامه کرد اما یهو بی خبر خونه رو فروخت چون سند به نام خودش بود مارو بدبخت کرد 

کلا این آدم زندگی خودش و مارو خراب کرده...این مسخره ترینشونه....بابام بهش سالها پیش پول داد خونه بسا ...

ما هم از این موجودات دو پا داریم اطرافمون

فقط نمیدونم آیا خدا می بینه یا نه؟

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
ما هم از این موجودات دو پا داریم اطرافمون فقط نمیدونم آیا خدا می بینه یا نه؟

می بینه زجرشونم میده اما اینا حالیشون نیست... الان درک نمیکنم بخدا چرا اینکارو کرده... یعنی نمیگه اینا آدمن خودشون لابد نیاز داشتن ک خریدن چرا باید بده به یکی دیگه... حالم خیلی بده از استرس کاش بابام فقط یادش بره ببرتش الان ک عصر بخرم بزارم سرجاش فردا بیاد ببرتش 

این کوچیک ترینشه اینقدر ما و عمه ی بدبختم رو زجر داده...جیب خالی و پز عالیه

خدا هدایتش کنه

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
خدا هدایتش کنه

۷۰سال خدا هدایتش نکرده بعدشم نمیکنه ..‌دعا کن بابام الان اینارو یادش ببره نگه بدین ببرمش ک بخرم بزارم جاش وگرنه دیگه محل عمه م نمیده زخمای قدیم باز میشه