2777
2789
عنوان

من دو تا بچه دارم، شوهرم بازم بچه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 49 پست
بهش بگو اگه قراره همه امکاناتو آرزوهاشو برآورده کنی اگه ازمحبت وعاطفه پدری سیرش کنی اگه توان اینو دا ...

خانومی انشالله بچه هات چراغ دلت بشن

همیشه و در همه حال خداروشاکرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم سه سالشه و پسرم 8 سالشه

خوبه اگه امکاناتش داری بیارید

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

بازم😒

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
من خانه دارم شوهرم کارمند دومی رو باردارم اما دوست دارم ۳تا باش شاید زایمان کنم خسته بشم و‌پشیمون ...

مثل من😍 من برای دومی میخام اقدام کنم

من خانه دارم شوهرم کارمند دومی رو باردارم اما دوست دارم ۳تا باش شاید زایمان کنم خسته بشم و‌پشیمون ...

عزیییییزم

منم دوست دارم بچه داشته باشم، ولی یکم از زایمان میترسم.

انشالله بچه هات چراغ دلت بشن خانمی

خوشحال باشی کنار بچه هات و همسرجان  

همیشه و در همه حال خداروشاکرم
عزیزم تو که سنت خیلی خوبه، ایشالله که سالم و صالح باشن    

ممنوون😍