2777
2789

سلام من دو روز پیش امپول زدم  اما امروز چند تا لک خونی همراه با ترشح های بی رنگ دیدم دلیلش چی میتونه باشه؟

یعنی پریود شدم؟😨

در انتظار نی نی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امپول ازاد سازی تخمک زدی. پ س اون لک مربوط به ازاد شد تخمک ت هست. بعضی ها لک مبیبنن.بعد زدن امپول 24 ...

دکتر گف یک در میون دیشب نزدیکی داشتیم بازم امروز انجام بدیم اشکالی نداره؟

در انتظار نی نی 
همسرم ک از خداشه😃 ممنون عزیزم از راهنماییت

سلام

منم بعد از زدن آمپول لکه بینی و خون ریزی داشتم

طبیعیه؟

تو زمان اقدام و زدن این آمپولها،نباید پیاده روی و ورزش کنیم؟

من بعد زدن آمپول پیاده روی کردم الان میگم نکنه بخاطر همین خ ریزی شد

سلام منم بعد از زدن آمپول لکه بینی و خون ریزی داشتم طبیعیه؟ تو زمان اقدام و زدن این آمپولها،نباید ...

سلام والا‌من‌خودم دفه‌اولیه ک این‌امپول زدم من دو روز بعد از امپول  در حد دسمال کاغذی لک دیدم ک گفتن‌تخمک‌رها کردم و بهتره نزدیکی داشته باشم 

ورزش سنگین نباشه مشکلی نداره من خودم پیاده روی میرم و فکر میکنم تاثیر مثبت داشته باشه فعلا منتظرم ۱۹ مهر بشه بی بی بزنم توکلم ب خداست انشالله ک ناامیدم نکنه

شما دارو چیا خوردی؟

در انتظار نی نی 
سلام والا‌من‌خودم دفه‌اولیه ک این‌امپول زدم من دو روز بعد از امپول  در حد دسمال کاغذی لک دیدم ک ...

از روز سوم قاعدگی لتروزول

بعدش قرص استروژن

وقتی تمام شد دوفاستون باید بخورم

من دوتا امپول روز ۵ و ۶ قاعدگی زدمHmg

روز ۱۳ و ۱۴ هم آمپولایHcg

شمام همینطور بودین؟

سلام والا‌من‌خودم دفه‌اولیه ک این‌امپول زدم من دو روز بعد از امپول  در حد دسمال کاغذی لک دیدم ک ...

دیشبم چون یهو درد زیر دلم بیشتر شد و خ دیدم

نزدیکی نداشتیم

حالا نمیدونم تا امشب اثر امپول میره یا ن😔