2777
2789
عنوان

یه بورس دان ماهر بیاد

176 بازدید | 19 پست

سلام میتونین سهم وبهمن رو برام تحلیل کنین که چه بلایی سرش میاد،،،پنجاه و چهار درصد منفی خورده،،،

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واي خدا چقد بد، خدا از باعث و بانيش نگذره

گفتیم با بورس قسط هامونو میدیم اصل پولمونم نموند

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
هفت تومن خریدیم دو هفتصد هشتصد مونده

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سلام من کاررلدم یه ماهه اومدم

نمیدونم کی خریدی ولی من به هیچ وجه همچین سهامی که تو اوج هست رو خیلی نمیخرم

اون حباب بوده و داره میشکنه و میره به قیمتاصلی 

البته الان کف و اوج فرقی نداره چون تقریبا تموم سهاما تو ضررن

نه میتونی بفروشی نه عاقلانه هست بفروشی نه برات ارزش داره بفروشی

یه مقدار دیگه سقوط میکنه و تا اون موقع میتونی بفروشیش

پس بزار رو بلند مدت 

ان شاءالله خدا خودش کمک کنه و پولمون برگرده

نگران نباش بهش نیاز هم داشتی نفروش

کلا اشتباهه اولا خرید تو اوج اونم به این مبلغ زیاد بوده و علت دوم ضررت سقوط کل بورسه

.

البته من حدود دو ماهه از صفر بورس شلوغ کردم و خیلی هم مطالعه نکردم ولی براساس نطرخودم گفتم

همیشهسعیکن انتخاب رو خودت و با مسئولیت خودت انجام بدی

.

۱   بدون علم وارد نشیم اگه شدیم منتظر ضرر باشیم 

۲   هیجانی کار نکنین که باعث پشیمونی میشه

۳    صبر داشته باشم،  صبر صبر صبر صبر صبر

۴   با سرمایه اضافه وارد بشید نه سرمایه ای که لازمه

۵   انتظار زوری میلیونر شدن ننوشته باشن اون روزا برا تبلیغات بود

۶    ...لللل

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 سلام من کاررلدم یه ماهه اومدم نمیدونم کی خریدی ولی من به هیچ وجه همچین سهامی که تو او ...

شوهرم استاد بورسیش سیگنال این سهم رو داده بود بهشون مثلا گفته بود امروز وبهمن بخرینن

شوهرم استاد بورسیش سیگنال این سهم رو داده بود بهشون مثلا گفته بود امروز وبهمن بخرینن

🤣🤣🤣🤣

کلا بورس یدفعه فرو ریخته 

چند تا سهم خریدین منظورم تعداد سهم وبهمن نیست منظورم اینه غیر وببهمن چه سهامی و با چه مقدار خریدیم اونا هم تو ضررین؟؟

چند تا سهم خریدین منظورم تعداد سهم وبهمن نیست منظورم اینه غیر وببهمن چه سهامی و با چه مقدار خریدیم ا ...

آره ولساپا وبصادر و نوین خساپا همش صرر وبهمن از همه بیشتر

آدم باید   خودش    زرنگ باشه   اگه اموزش  دیده بودیم اینجوری  ضرر نمیکردیم

اگه   پول   دارید برید نماد  مدیر رو بخرید    عالیه  ضررتون جبران میشه   یه هفته نشده  که    باز شده   عایه   یا نماد ثباغ

آدم باید   خودش    زرنگ باشه   اگه اموزش  دیده بودیم اینجوری  ضرر نمیک ...

مثلاً استاد بورسی سیگنال داد

مثلاً استاد بورسی سیگنال داد

به جای مسخره کردن خب برو    برسی کن  من استاد بورس نیستم ولی شوهرم   اندازه خودش بلده      واسه من 5 میلیون   از نماد مدیر خرید   الان  از 2 شنبه هفته پیش  یکو نیم  سود داده   

حیف  که فرهنگ  فک کردن نداریم   فقط  با مسخره کردن    دیگرون   کسی بزرگ نشده 

نماد ثباغ   سردشت  کدما ولپارس هم   شوهرم داره   میگه   خوب بوده

خدایا شکرت

به جای مسخره کردن خب برو    برسی کن  من استاد بورس نیستم ولی شوهرم   ...

به جای مسخره کردن خب برو    برسی کن  من استاد بورس نیستم ولی شوهرم   ...

الان من نگفتم چی میخوام بگیرم گفتم یکی اینو برام تحلیل کنه،،،،جوابمم تو تاپیک یکی از دوستان گرفتم