2777
2789
روزش منو بزور بیدار کرد...... کرد بعد رفتیم خونه مامانم اونجام ک شلوغغغغغ اصن اب شدم از خجالت چ حس ...

منم همینو موندم چیکارش کنم همه شیطون نگاه میکنن😂😂😂حالا من میخوام پاتختی هم بگیرم دیگه بدتر

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خودم مجردم 

ولی فردای روز عروسی خواهرم از بس با کفش پاشنه بلند بودم دیشبش پام درد گرفته بود نمیتونستم پاشم 

شوهر عمم اومد تو اتاقم جانماز برداره 

بهش گفتم ببین من پام درد میکنه نمازت تموم شد اتاقمو جمع و جور میکنی یکم؟      

نمیدونم چرااااا واقعا اینجوری بهش گفتم 

همسن بابامه

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....

فیلم عروسیم و میبینم گریه میکنم .اهنگ تاج سرمی مادرمی و زده بودن منم دلم پر بود با مادرم همو بغل کردیم گریه کردم.عروسیم بخاطر جعبه طلا خراب شد زهر مار کرد مادرشوهرم برام.طلامو داده بود دستم برا عکاسی.منم جعبه رو سپردم دست شوهرم .یادش رفت جعبه رو بیاره خلاصه وقتی داشتن هدیه میدادن چون جعبه نداشت طلام مادرشوهرم عروسی و کوفتمون کرد خدا نگذره ازش 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

منم همینو موندم چیکارش کنم همه شیطون نگاه میکنن😂😂😂حالا من میخوام پاتختی هم بگیرم دیگه بدتر

😂😂 من ک خودمو ب اون را میزدم ولی بازم خندم میگرف

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
من از خاطرات شب عقدم بگم😂😂 همه شام خونه ما دعوت بودن منو شوهرم بعد عقد رفتیم بیرون غذا خوردیم بع ...

من از آرایش زیاد بدم میاد شب عقدم وقتی مهمونا غریبه تر رفتن رفتم حمام اومدم بیرون شوهرم گفت بیام موهاتو خشک کنم گفتم باشه

خلاصه اومدخشک کرد بعدم منو خفت کرد😂😂😂منم ک خجالتی آب شدم واسه شام روم نمیشد برم بیرون حس میکردم همه میدونن چی شده تو اتاق😂😂😂😂😂

یادش بخیر کاش دوباره اون روزا میومد🙁😍😍❤

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
الان دیگه معمولا کسی صبر نمیکنه تا شب عروسی 

صبر نمیکنم اما مادرزن سلامو میرن.. دستمال و نمیبرن.. من واسه خواهر اومد سرویس دادن به مادرم.. اونوقت واسه من اصلا به رو خودشون نیاوردن

دخترم تمام زندگی من
یعنی نزاشتید حداقل مهمونا برن بعدش 🤩🤩🤩😁😁😁

مهمونا رفته بودن فقط مادربزرگم و دوتا از عموهام بودن آخر شبم بود قصد رفتن نداشتن منم بدم میومد از آرایش رفتم حمام و اومدم بیرون

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی