2777
2789
عنوان

به من میگه برای باغبون چاییی ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 34 پست
عزیزم یه احتمال دیگه هم هست مثلا میخواد سرگرم شین یا باشما صمیمی شه و درد و دل کنه اینجوری درخواست ...

همین به خدا ادم خوبیه . منم نمیخوام ناراحت بشه .همیشه هر کاری ازم ساخته بوده دریغ نکردم ولی جدیدا اینجور چیزای عجیب غریب میخواد ازم شاخ درمیارم شوهرم میگه نباید همه رو قبول کنی چون زیادی رو میدی به همه 🤦‍♀️🤦‍♀️

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
همین به خدا ادم خوبیه . منم نمیخوام ناراحت بشه .همیشه هر کاری ازم ساخته بوده دریغ نکردم ولی جدیدا ای ...

آره بنظر منم مثلا وقتی ازتون یه کاری میخواد که خیلی ساده هست مثلا دوختن کش چادر 

بهش بگید عزیزم مگه بلد نیستی؟بیا یادت بدم ببین چقدر ساده هست !

یا به شکل های دیگه تا اگر واقعا بلد نیست یاد بگیره و بفهمه که خودش باید کاراش را انجام بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بنظر منم مثلا وقتی ازتون یه کاری میخواد که خیلی ساده هست مثلا دوختن کش چادر  بهش بگید عزیز ...

به نظرتون الان چایی ببرم بدم باغبون 🤦‍♀️🤦‍♀️

اخه شوهرمم خوشش نمیاد چی بگم 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
به نظرتون الان چایی ببرم بدم باغبون 🤦‍♀️🤦‍♀️ اخه شوهرمم خوشش نمیاد چی بگم 

حقیقتو عزیزم !

هیچوقت توی رو دربایستی کاری که همسرتون راضی نیست بهش را قبول نکنید

اگر گفتن چرا نبردی بگو عزیزم شرمنده همسرم نبود که ببره منم نبرم چون ایشون خوشش نمیاد و تمام !