2777
2789

حالم از شوهرم و خانوادش بهم میخوره تو یه ساختمون زندگی میکنیم با اینکه ۱ ماهو نبمه باهاشون قطع ارتباطم ولی باز شوهرم بچمو میبره بالا و نمیذاره خانواده من بیان خونم بچمو ببینم یا حتی من برم خونه ی مادرم و پسرمو ببرم

تو فکر اینم کلا جمع کنم برم

خستم از این زندگی به عنوان مادر هیچ اختیاری ندارم

نفقه نمیده

بی احترامی میکنه

خستم واقعا از اینهمه ضد زن بودنشون

بدیش اینه هزچی برای خودشون خوبه برای من بده

هرچی برای خودشون بده و انجام نمیدن برا من خوبه

اگه خانواده حمایت گری داری خوبه برو

وگرنه تحمل کن خواهر که بچتم ازت دور میشه بیشتر جیگرت میسوزه از دوریش

ولش کن میدونم خیلی سخته

به حرف گفتن راحته ولی تحمل کن خودتو مشغول کن عزیزم تا بچت بزرگ بشه بتونی بکشونی سمت خودت

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خانواده حمایت گری داری خوبه برو وگرنه تحمل کن خواهر که بچتم ازت دور میشه بیشتر جیگرت میسوزه از د ...

بچم با اینکه پسره باباییه

اصلا از صبح که اینهمه زحمتشو میکشم قابلمه جدا سوپ میذارم براش همه چی باز باباشو که میبینه دیگه من مهم نیستم

یه کاری میگم بکن اگه نشد طلاق بگیر.هر چی میتونی به شوهرت محبت کن.خسته نشو اگه اوقات تلخی کرد .یواش یواش رام میشه.یه سال دیگه آروم آروم حرف جدا شدن از خونه مادر شوهرتو پیش بکش .از اونجا برید بیرون همه چی درست میشه

شوهرت از اول همین بود یا بعد از زایمان اینطوری شده؟ بعضی مردا بعد از زایمان خانم عوض میشن یه مدت ،ان ...

از قبل از بارداری اینجوری بود

حتی وقتی من فهمیدم حاملم گفتم بچه رو بندازیم چون تو اخلاق نداری کتک میزنی

بچه ننه ای

گریه میکرد میگفت خوب میشم تو بارداری منو نمیزد

ولی بعدش الان باز گاهی وقتا میزنه

بچه ننه بودنش از همش بدتره مادرشوهرم وسط زندگیمونه قشنگ

یه کاری میگم بکن اگه نشد طلاق بگیر.هر چی میتونی به شوهرت محبت کن.خسته نشو اگه اوقات تلخی کرد .یواش ی ...

اینقدر محبت کردم مدل شوهر من از ایناس که هرچی تو کوتاه بیای اثن بیشتر توقع داره هرچی محبت کنم میگه اره ببین من چه شوهریم که این اینهمه محبت میکنه

از قبل از بارداری اینجوری بود حتی وقتی من فهمیدم حاملم گفتم بچه رو بندازیم چون تو اخلاق نداری کتک می ...

تا از اون عفریته دور نشی زندگیت درست نمیشه

منم با مادر شوهرم باهم زندگی میکردیم

زندگیم رو هوا بود

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

بچم با اینکه پسره باباییه اصلا از صبح که اینهمه زحمتشو میکشم قابلمه جدا سوپ میذارم براش همه چی باز ب ...

نگو اینجوری . اون چون تو رو با خودش یکی میدونه بهت توجه نمیکنه . پدرشو یه فرد جدا میدونه برای همین بود نبود اون براش جلب توجه میکنه . برای زندگیت تلاش،کن به خاطر این که شرمنده فردای بچه ات نباشی . با یه مشاور حرف بزن شاید راهی جلوت گذاشت

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تا از اون عفریته دور نشی زندگیت درست نمیشه منم با مادر شوهرم باهم زندگی میکردیم زندگیم رو هوا بود

چیکار کنم

شوهرم قبول نمیکنه

مادرشوهرم هی الکی غمباد میگیره جلوش که تو تک پسر من بودی حالا من پیر شدم زنتو تحویل میگیری

شوهرمم گوشش در دهن مامانشه هرچی مامانش بگه همونه

اخه واقعا خستم از این اوضاع ...ای کاش میمرد

بیتفاوتی بهترین روشه .مثلا وقتی بچه رومیبره بهش بگو وای مرسی منم یکم میخوابم یا حموم میرم و... بزار بفهمه وقتی بچه نیست بهت خوش میگذره قول میدم بعد مدتی دیگه نبرتش

نگو اینجوری . اون چون تو رو با خودش یکی میدونه بهت توجه نمیکنه . پدرشو یه فرد جدا میدونه برای همین ب ...

اینقدر مشاوره رفتیم شوهرم عوض نمیشه

باورت میشه ۱۲ تا سکه که کادوی عروسی از سمت عموها و خانواده من بود رو رفته فروخته بدون اطلاع من ؟

اینقدر محبت کردم مدل شوهر من از ایناس که هرچی تو کوتاه بیای اثن بیشتر توقع داره هرچی محبت کنم میگه ا ...

شوهرت چند سالشه؟من مرد این مدلی زیاد دیدم فقط با محبت باید سوارشون شد چاره دیگه نداری.ولی وقتی رام شد حرف گوش میکنه