2777
2789
عنوان

به من میگه برای باغبون چاییی ببرم

335 بازدید | 34 پست

بچه من با همسایه امون صمیمی هستم و دختر خوب و خونگرمی هست .من خودم تا جاییکه از دستم بربیاد از هیچ کمکی دریغ نمیکنم و دوست دارم با همسایه دوست باشم چون تو این شهر غریب ام و به جورایی خودم و بچه ها دلمون به این اشنا گرمه .اما گاهی اوقات یه درخواست های عجیبی ازم میکنه . منم هر بار تو رودربایسی یا اینکه حرف و کردورت پیش نیاد هیچی نمیگم اماا نمیدونم چکار کنم 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا مثلا میگه مهمون دارم وای استرس دارم شوهرم گوشت خریده بلد نیستم خرد کنم میشه کمکم کنی بعد میرم میبینم نصف گوسفند و گذاشته اونجا من خرد کنم 

خب بگو  شوهرم بدش میاد .

دوس نداره بلد نیستی بهانه بیاری؟؟هرجا رو دربایست میشی بگو شوهرم دوس نداره من اینکارو انجام بدم 

شوهرم دوس نداره فلان کارو کنم سخت نیست

دسمال  من  زیر   درخت  آلبالو  گم  شده . . . 
یا مثلا میگه مهمون دارم وای استرس دارم شوهرم گوشت خریده بلد نیستم خرد کنم میشه کمکم کنی بعد میرم میب ...

خب داره داره ازت سوء استفاده میکنه

دسمال  من  زیر   درخت  آلبالو  گم  شده . . . 
خب بگو  شوهرم بدش میاد . دوس نداره بلد نیستی بهانه بیاری؟؟هرجا رو دربایست میشی بگو شوهرم دوس ن ...

میخوام قهر و ناراحتی پیش نیاد ولی حد خودشو بدونه